torstai 15. syyskuuta 2011

ENSIO OLUT ON JUUTTUNUT!

Tässä ei Ensio Olut ajele
Pimpo-Pirjo kyydissään
Ford Fiestalla; kyseessä
lienee hieman aiemman
vuosimallin Ford


Kotkalainen rallicrosshirmu Ensio Olut oli kokeilemassa hyvänpäiväntutun, naapurintytön, Pimpo-Pirjon kanssa rallikrossiradalla vastaviritettyä Ford Fiesta -rallicrossautoaan.


             Pääseekö tällä ”Hopalla” vielä kovaakin, Pimpo-Pirjo kysyi vähätellen Ensio Oluelta.



       Lyödäänkö vetoa: Jos minä pystyn ajamaan tällä radalla sataaviittäkymppiä, niin riisutko sinä ihan kaikki vaateesi heti siinä paikassa, Ensio Olut kiusasi Pimpo-Pirjoa.

            No, aivan varmaan riisun, Pimpo-Pirjo vannoi, koska ei uskonut, että Ensio Olut pääsisi ainakaan tällä radalla niin kovaa.

Parin lämmittelykierroksen jälkeen Ensio Olut painoi tallan pohjaan, ja Ford Fiesta hyökkäsi vauhtiin. Pian vauhti oli jo toisella sadalla, ja suoranpätkällä nopeus ylitti kepeästi 150 km/h!


Sataaviittäkymppiä...

Ensio Olut hiljensi, Pimpo-Pirjo avasi nelipisteturvavyönsä ja – kuten oli luvannut – luopui vaatteistaan, heitti ne penkkinsä taakse ja ryhtyi laittamaan turvavyötä takaisin kiinni.




Ja sitten rutussa!
Ensio Oluen tarkkaavaisuus herpaantui hetkeksi, kun näki Pimpo-Pirjon upean vartalon täydessä alastomuudessaan - ja auto pyörähti. Tosin jo melko hiljaisessa vauhdissa, mutta katolleen kanervikkoon. Ja tietenkin kiven päälle!


Auto rutistui niin, että Ensio Olut ei kuitenkaan loukkaantunut pahemmin, mutta jäi jumiin; onneksi Pimpo-Pirjo selvisi jollain ihmeen kummalla naarmuitta, vaikka putosikin ulos autosta. Mutta hänen vaatteensa olivat tavoittamattomissa rutistuneen auton takaosassa. Kaiken lisäksi molempien puhelimet olivat joutuneet häviksiin.

            Sinun täytyy hakea apua. Tuossa kilometrin päässähän on tuo Olli Vaaran Esso-huoltoasema, minä en näköjään pääse ilman apua irti, Ensio Olut sanoi.



Ihan alasti
      –    Mutta minä olen ihan alasti, eihän mulla ole, kuin tämä kypärä päässä, enhän minä näin voi ihmisten ilmoille…





Kenkä väärin päin
       –      Ota tuo minulta jalasta lähtenyt kenkä, kyllä sillä voi, jos ei muuta, niin pimpin peittää. Mutta käännä se toisin päin, sillä sen pohjasta voi tarttua ties mitä pöpöjä, Ensio Olut huolehti.




Esso

Pimpo-Pirjo otti Ensio Oluen kengän, käänsi sen niin, että pohja oli ulospäin, ja lähti naiseuttaan peitellen kohti Olli Vaaran Essoa. 

Esson pihalle päästyään ja nähtyään siellä pihalla itsensä huoltoaseman omistaja Olli Vaaran Pimpo-Pirjo huusi hengästyneenä ja melkein sokissa:

            Olli Vaara, auta, auta, Ensio Olut on juuttunut!

Johon Olli Vaara:

            Tuskin voin auttaa; kyllä se on nyt Ensio Olut mennyt ihan liian syvälle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti