tiistai 20. syyskuuta 2011

ENSIO OLUEN TEINIRAKKAUS

Teinirakkautta

Kotkalaiset nuoret, Ensio Olut ja Plondi-Riitta ihastuivat toisiinsa lukioaikana Kotkan Lyseossa. Nämä kyyhkyläiset vannoivat toisilleen, että he olisivat ikuisesti yhdessä, ja kokisivat siitä lähtien kaiken yhdessä. He kumpikin jopa menettivät neitsyytensä yhdessä!
Tykkimies Ensio Olut 
maastopuvussa

Ylioppilaskirjoitusten jälkeen Ensio Oluen oli lähdettävä syksyllä inttiin, ja jostain vallan kumman syystä hän sai komennuksen Lapin Ilmatorjuntarykmenttiin Rovaniemelle, eikä, kuten olisi halunnut, lähemmäs kotitanhuvia "sorsapyssyyn" Kirkonmaahan, tai "kaislikkojääkäriksi" Upinniemeen. 



Turun Yliopisto

Plondi-Riitta puolestaan pääsi opiskelemaan Turun Yliopistoon. 

Erotessaan Plondi-Riitta ja Ensio Olut lupasivat pysyä uskollisina toisilleen ja ainakin kirjoittaa, soitella, tai ainakin lähettää teksti- sekä sähköpostiviestejä päivittäin.

Ensio Oluen alokasaika kului päivittäisiä sähköposteja lukiessa ja kirjoitellessa, ja aina, kun aika antoi periksi, hän pirautti kullalleen Turkuun.

Vala
Valatilaisuudenkin jälkeen Plondi-Riitta kirjoitti joka päivä, mutta Ensio Olut ei vastannut enää palveluskiireiden vuoksi säännöllisesti, jopa puhelut harvenivat.

Pian, koska Ensio Olut sai komennuksen RUK:iin, Plondi-Riitta ei saanut vastausta juuri koskaan, ei edes sähköpostiviesteihinsä. 
Suomen Puolustusvoimien
salainen ase: asesisar.
Asesisarta ei jätetä!


Plondi-Riitta epäili Ensio Oluen iskeneen silmänsä johonkin asesisareensa, vaikka tosiasiassa Ensio Oluella oli vain palveluskiireitä, eikä hän ehtinyt kirjoitella eikä soitella, puhumattakaan, että pitkän välimatkan takia käymään tytön opiskelupaikkakunnalla Turussa. Plondi-Riitta päätti kostaa.




Vappuna Plondi-Riitta iski Turun "Sika-Humalaisesta" osakunnasta pojan, vei hänet opiskelijaboksiinsa, riisui pojan, otti tältä suihin ja kuvasi toimituksen kännykkäkameralla ja selfiekepillä. Plondi-Riitta lähetti kuvan Ensio Oluelle sähköpostin liitteenä pohjoiseen liittäen mukaan tekstin:

”Älä turhaan enää vaivaudu. Osaan sitä minäkin! Toivoo entinen kultasi Plondi-Riitta.”

Ensio Olut katseli kuvaa aikansa, tulosti siitä sotilaskodin tulostimella etanapostiin postikortin ja kirjoitti siihen:

”Minulla on hillittömän hauskaa täällä Turussa! Lähettäkää äkkiä lisää rahaa! Toivoo rakkaudella tyttärenne Plondi-Riitta”.

Paraatijoukkojen ohimarssi
Kotkan Keskuskadulla
Ensio Olut kirjoitti postikorttiin osoitteen, osti sotkusta kaksi 1.lk:n postimerkkiä ja laittoi toisen merkin valmiiksi korttiin, postitti sitten kortin kirjekuoressa, johon laittoi mukaan toimitaojeet kaverilleen Olli Vaaralle Turkuun, joka puolestaan jatkolähetti ohjeen mukaisesti sen postikorttina sitten Turusta Plondi-Riitan vanhemmille Kotkaan.


    





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti