lauantai 10. syyskuuta 2011

ENSIO OLUT JA KOLME MUUTA ISÄÄ




Kotkan Klubi
Ensio Olut ja kolme muuta vanhaa eripuolille maata koulun jälkeen muuttanutta, Kotkassa koulunsa käynyttä koulukaveria tapasivat kolmenkymmenen vuoden jälkeen toisensa luokkakokouksessa Kotkan Klubilla. 

Ensio Oluelle tuli kusihätä ja tämän poistuttua vessaan toiset kolme isää, joilla kaikilla sattui olemaan vain yksi poika, alkoivat kehua jälkeläisiään.




Talo
Ensimmäinen kertoi, kuinka hänen poikansa on niin hyvin ansaitseva pörssimeklari, että hän jopa antoi hyvälle, täällä Kotkassa asuvalle ystävälleen rahat hienon talon ostoon Hirssaaresta.


Huonekaluja
Toinen kehui poikaansa, että tämä oli niin hyvin toimeentuleva huonekalukauppias, että on lahjoittanut hyvälle kaverilleen kokonaisen tyylikaluston tämän taloon viimeisen päälle. Ja lahjoittipa vielä luksusveneen, kun tämä toisenkin isän pojan kaveri asuu täällä Kotkassa, ja nyt tällä hänen poikansa kaverilla on venepaikka Hirssaaren upeassa venesatamassa.

Vene









Kolmas siihen, että hänen poikansa on puolestaan niin mainiosti menestyvä autokauppias, että hän pystyi tuosta vain lahjoittamaan hyvälle ystävälleen ihan uuden kullanvärisen c63-AMG-2 -Mersun aidolla nahka- ja jalopuusisustuksella.
Mersu

Kun Ensio Olut, jolla nuo toiset tiesivät olevan myös vain yhden pojan, palasi, toiset kysyvät, miten hänen pojallaan menee.

-     No, minun ainoa poikani on nyt vaan sellainen vain peruskoulun käynyt vähän tossukka nuorimies. Minä en oikein tiedä, onko se missään töissä ja mitä se osaa, tai edes tekee. Mutta kyllä sen sentään jotain täytyy osata, koska sillä oikein hieno talo Hirsaaressa, upea, kallis vene ja venepaikka Hirssaaren venesatamassa, tyylihuonekalut viimeisen päälle! Mutta on se vaan niin tossukka, ettei se ole edes naista saanut iskettyä, vaikka se ajaa ihan uudella kullanvärisellä Mersulla, jonka sisustus on ihan aitoa nahkaa ja jalopuuta! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti