torstai 3. heinäkuuta 2014

KOLMEA NAISTA YRITETTY PUUKOTTAA RISTIPÄÄRUUVIMEISSELILLÄ KOTKAN JUMALNIEMESSÄ




Jumalniemen Gigantti
Nainen pidätettiin eilen epäiltynä yrityksestä puukottaa hengenvaarallisesti kolmea muuta asikasta Kotkan Jumalniemen Gigantti-myymälän edustalla päästäkseen ostamaan Gigantin jättimäisestä keäalesta myymälän viimeisen uudenmallisen Xbox One -pelikoneen.


Xbox 360E
Ensio Oluen saamien tietojen mukaan kyseinen puukotuksista epäilty nainen on Karhulassa Kaunismäenkadulla asuva rouva Vilma Soranen, naimisissa oleva 36 vuotias kahden lapsen äiti.


Rouva Soranen oli Kotkan poliisin antamien tietojen mukaan ensin paininut koko matkan parkkipaikalta myymälän ovelle kolmen samasta pelikoneesta kilpailevan naisasikkaan kanssa päästäkseen ostamaan viimeisen myymälään saapuneen uudenmallisen Xboxin, mutta jäätyään alakynteen myymälän oven edustalla yritti puukottaa näitä kaikkia tynkä-mallisella ristipääruuvimeisselillä.
Ristpääruuvimeisseli,
malli "tynkä"



Poliisista tiedoitetaan, että uhrit toimitettiin paikattavaksi Kaakkois-Suomen Keskussairaalaan, josta he ovat kaikki jo päässeet kotihoitoon, koska kenelläkään heistä eivät meisselinpistot olleet aiheuttaneet mitään havaittavaa vammaa.


Karhulan lukion
kemian ope
Puukotusyrityksen uhrien nimiä ei ole tietenkään julkaistu, mutta kylillä kerrotaan, että yksi uhreista on läheisen City-marketin vaateosaton myyjä, toinen Karhulan lukion kemian opettaja ja kolmas äitiyslomalla oleva nuori yksinhuoltaja, joka oli ostamassa pelikonetta Steveco Oy:llä töissä ahtaajana olevan veljensä puolesta.


Rouva Soranen pakeni ostoksen tehtyään paikalta, mutta otettiin kiinni kotoaan tuntia myöhemmin, kun poliisi oli tunnistanut myymälän valvontakameran kuvista hänen autonsa rekisterinumeron. Poliisi on lähettänyt rouva Sorasen autosta löytyneen, mahdollisesti veren tahraaman Wiha-merkkisen ristipääruuvimeisselin mallia tynkä Keslusrikospolisiin rikoslaboratorioon tarkempiin laboratoriotutkimuksiin.


Vaikka monet ovat järkyttyneitä tämän järjettömän väkivallanteon takia, tekijäksi epäilty ei kadu tekoaan.


"Totta kai tekisin sen uudestaan”, rova Soranen julisti kuultuna Kotkan poliisivankilan kaltereiden takaa. "Minun pieni Uolevi-poikani tulee saamaan uuden Xboxin tänä kesänä, koska minä olen nyt vaan päättänyt niin! Kukaan ei voi ottaa sitä iloa minun 14-vuotiaalta Uoleviltani pois! Ei edes poliisi!"


"Ostoksilla käyminen ei ole, kuten joillekin lälläreille, minulle pelkkä harrastus, se on sotaa! Jos minun täytyy viettää sen takia taas vähän aikaa kaltereiden takana, niin entäs sitten? En kadu tekoani, en koskaan! Taistelin, kuten aina, urheasti perheeni puolesta, ja olen ylpeä siitä!"

Mustan Perjantain kaveri
Robinson Crusoe

Eilispäiväinen ostosväkivaltatapaus ei jää enää kauaksi siitä, jota väkivalta-asiantuntijat kuvaavat termillä "Musta Perjantai", joka puolestaan kuvaa USA:n Jenkkilässä vietettävän Kiitospäivän jälkeistä väkivaltaista amerikkalaista alennusmyyntien alkamisviikonlopun ostosryntäystä; tällöin kuolee vuosi vuodelta yhä enemmän ihmisiä yhä nopeammassa tahdissa ympäri Amerikkaa.


"Onneksi emme sentään ole Amerikassa, joten tällä kertaa vältyttiin vielä kuolonuhreilta", toteaa korkea poliisihenkilö Kaakkois-Suomen poliisilaitokselta. "Aina näiden uusien elektronisten vempaiden markkinoilletulo saa jotkut ihmeellisen kiihkon valtaan. Jossain päin Suomea kiehuu aina yli; nyt tällä kertaa kävi näin nyt Kotkassa. Suurella pelolla odottelen sitä päivää, kun joku liikkeenharjoittaja keksii uuden liiketilan avajaisissa esimerkiksi myydä sadalle ensimmäiselle muoviämpärin euron kappale!"

Naisvanki Siviä Sulonen

"Meillä Helsingissä kuusi naista tallottiin puolikuoliaaksi toissa vuonna Stockmannin Hulluilla Päivillä, neljä Espoon Suomenojalla kauppakeskus Liilan avajaisissa 7.11. viime vuonna, ja kaksi naista tappeli alennuksessa olleesta Philipsin Ladyshaverista kohta perään verissäpäin

Grande Orchidée
 Lappeenrannassa Grande Orchidée -tavaratalon avajaisissa", kertoo sisäministeriön naisvankiasiain tiedoittaja naisvanki Siviä Sulonen.


Paahdin
"Stockmannilla oli Hulluilla Päivillä tarjouksessa myös jonkinlainen tällainen, kai leivänpaahdin, 
vai mikä tämä on; nämä tällaiset kuitenkin pääsivät loppumaan kesken päivän ja tästä nousi ihan mieletön älämölö ja shoppailijat menettivät järkensä vallan. Kun tulimme ulos, niin näimme, kuinka jotkut tavaratalon palveluun pettyneet asiakkaat yrittivät sytyttää ja polttaa koko Stockan maan tasalle", kertoi puolestaan naisshoppailija, joka ei halua nimeään julkisuuteen, koska hänen poikaystävänsä oli joutunut lyömään muutamaa shoppailijaa, jotka eivät olleet päästäneet tätä kyseistä naisshoppailijaa etuilemaan, turpiin; ilman tätä välttämätöntä tointa tämä ei olisi päässyt ostamaan tarjouksessa ollutta kiinalaista soppakauhasarjaa ennen kuin ne olisivat päässeet vallan loppumaan.


Mikki Hiiri
-sähköhammasharja
Betty Lintstonen, etu-töölöläinen leskirouva, jota poliisi kuulusteli tavaratalon sytytysyrityksen todistajana, kertoi myöhemmin Ensio Oluen soittaessa hänelle, että hän oli joutunut pieksemään käsilaukullaan jonkun räkänokan pojannaskalin, joka oli yrittänyt ostaa hänen nenänsä edestä juuri sen Mikki Hiiri -sähköhammasharjan, johon hän oli iskenyt silmänsä.


"Minulla ei tietenkään ole enää omia hampaita sussa, joten minulla ei ole oikein minkäänlaista tarvetta tällaiselle välineelle, mutta koska sen sai yli 35 prosentin alennuksella, olihan se ihan pakko ostaa. Saatan olla vanha, mutta en ole tyhmä; en tietenkään voinut olla hyödyntämättä näin edullista tarjousta", kertoi tämä urhea 88-vuotias leskirouva Betty Lintstonen puhelimessa Ensio Oluelle.


Muistuipa mieleen tuosta vanhan rouvan käsilaukusta kyläkaupan avajaiset takavuosilta Pyhtäällä.


Kyläkauppa
Kymen Sanomissa oli ilmoitus uuden kyläkauppiaan tulosta kirkonkylään kaupanpitäjäksi jostain päin Päijät-Hämettä, ja avajaiset olisivat kesäkuun ensimmäisenä maanantaina kello 9:00; pullakahvitarjoilu koko päivän. Kahvipaketti puoleen hintaan ensimmäisille kymmenelle asiakkaalle.


Puolta tuntia ennen myymälän ovien aukeamista, jo kello 8:30, oli myymälän edessä monen kymmenen vanhemman naisihmisen jono, ja jono piteni hetki hetkeltä.


Vähän ennen yhdeksää pieni, Ensio Oluen pituinen, ehkä lyhyempikin, ainakin paljon laihempi mies yritti työntää itsensä jonon kärkeen ja tuli tietenkin sysityksi ja mätkityksi käsiveskoin äänekkäiden ja monipuolisten kirousten säestämänä nurin narin jonon hännille.

Mummu ja käsiveska

Mies yritti toisen kerran, tällä kertaa heiluivat jo jonon etupään mummujen käsiveskat tarkemmin, mies meni vähän pökerryksiin, ja sitten hänet heitettiin uudelleen nurinniskoin jonon loppuun.


Kun mies nousi ylös toisen kerran, hän sanoi jonossa toiseksiviimeisenä seisseelle:



"Selvä juttu; jos mit tääl Kymenlaaksoss jatkuvast hakatan käsiveskoil päähä ja mit heitetää aina rähmällein jonon hännill, niin tää saa sit min puolestain olla tässä, min en avaa tät kauppaa sit ollenkan!"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti