torstai 15. syyskuuta 2011

BILL GATES JA PYHÄ PIETARI




Multimiljardööri, tietokoneguru, Microsoftin perustaja Bill Gates kuoli. 

Bill Gates
Bill Gates saapui Pyhän Pietarin puheille. 

P. Pietari tunnisti oitis tulijan ja kehui kovasti Bill Gatesia, joka oli myynyt satojamiljoonia tietokoneiden Windows -käyttöjärjestelmiä oheisohjelmistoineen, niin amerikkalaisille, kuin muillekin. 

Sen sijaan tietotekniikka-ajanlaskun mukaan jo aikoja sitten vain alle vuodessa vanhentunut ja bugien riivaama Microsoft Windows 95 -käyttöjärjestelmä, jota esiteltiin ja sitten luvattiin paljon hyvää, mutta todellisuus oli vallan jotain muuta, sai P. Pietarilta nuhteita.

 -    No, se nyt oli sellainen, miten sen nyt sanoisi, pitäisihän sinun ymmärtää, Pyhä Mies, että se oli, miten sen nyt sanoisi, ikään kuin Windowsin demoversio. Ole nyt reilu, Bill Gates puolusteli.

-     Ymmärränhän minä. Ja haluan olla sinulle reilu; saat mahdollisuuden valita, menetkö Taivaaseen vai Helvettiin, Pyhä Pietari lausui.

Neitokaisia hiekkarannalla

Bill Gates meni tutustumaan alas Helvettiin. Siellä miehet makoilivat mukavasti aurinkotuoleissa ja katselivat, kun vähäpukeiset neitokaiset hiekkarannalla milloin voimistelivat, milloin pelasivat lentopalloa, aurinko paistoi, musiikki soi ja tarjoilu pelasi; kylmää olutta sekä muita virvokkeita tuntui riittävän.




Helvetinkylmää
olutta!
Epävireinen
enkelikuoro


Seuraavaksi Bill Gates meni kurkistamaan Taivaaseen. Taivaassa vallitsi unelias meininki. Nuotin vierestä aina samaa virttä laulavan enkelikuoron harppukin oli epävireessä. Bill Gates poistui korviaan pidellen.


-     Taidan valita alakerran, P. Pietari, sorry vaan! Eihän tuolla Taivaassa viihdy itse Pirukaan.


P. Pietari




Viikon kuluttua P. Pietari poikkesi Helvettiin Bill Gatesia tervehtimään. Bill Gates oli täysin onneton, sillä meri velloi roskaisena, ranta oli öljyn saastuttama, aurinko pilvessä, sataa tihutti, eikä vähäpukeisia neitokaisia mailla halmeilla. Iankaikkinen krapula ja hakkaava jano riivasivat, sillä kaikki viinapullot, joita Helvetissä kyllä riitti, olivat tyhjiä.






Helvetti irrallaan
-     Minua petettiin! Missä se Helvetin makea elämä on, jota minulle esiteltiin ja sitten luvattiin paljon hyvää, mutta todellisuus onkin vallan muuta, Bill Gates valitti.

Pyhä Pietari hymähti:

Helvetin demoversio



-     No, mutta olisihan sinun pitänyt ymmärtää, iso mies, että se, miten sen nyt sanoisi, oli sellainen, ikään kuin Helvetin demoversio!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti