maanantai 15. elokuuta 2011

ENSIO OLUT: ALIENIT KYLMÄLLÄ ASEMALLA



Intergalaktinen avaruusalus laskeutui avaruuden tiettömältä korpitaipaleella Kotham Sityn kaupungin liepeillä olevan kylmän jakeluaseman lähelle. Kolme alieniveljestä, Ensio Esso, Toisio Esso ja Veijo Esso, lähestyivät ensimmäistä polttoainepumppua. Ensio Esso tarttui kädellään polttoaineletkun kahvasta ja veti letkua toisella kädellään ulos jonkun matkaa, ravisti sitä sanoen:
Kylmä polttoaineen jakeluasema 
Kotham Sityn kaupungin liepeilä

Kolme alienia. Vasemmalta: 
Ensio Esso, Toisio Esso 
ja Veijo Esso
-      Päivää maan asukas. Met olemma ne kuulut Esson veljekset, met olemma alienit toiselta puolelta galaksia. Met tulemma rauhallisin aikein, mutta tästä alkaen met määräämmä tällä planeetalla. Ole hyvä ja kerro, kuka teistä on nykyinen johtajanne.

Yksikään polttoainepumppu ei tietenkään vastannut mitään.

-      Onpa täkäläinen väki töykeää tai huonokuuloista, pumpun kahvaan tarttunut alieni Ensio Esso sanoi ja huusi nyt suureen ääneen vetäen samalla polttoaineletkun koko pituudessaan ulos:

-      PÄIVÄÄ MAAN ASUKAS. MET OLEMMA NE KUULUT ESSON VELJEKSET, MET OLEMMA ALIENIT TOISELTA PUOLELTA GALAKSIA. MET TULEMMA RAUHALLISIN AIKEIN, MUTTA MET OLEMMA TÄSTÄ ALKAEN - OLETTEPA MITÄ MIELTÄ TAHANSA - TEIDÄN PAHAISEN PLANEETTANNE JOHTAJIA.

Pumput pysyivät tietenkin yhä vaiti. 

Ensimmäinen alieni Ensio Esso puristi polttoainepumppua kahvasta, tankkauspistooli irtosi paikoitaan ja letkusta lirahti polttoainetta Ensio Esson avaruusjalkineelle. Silloin Ensio Esso suuttui, irroitti otteensa letkun kahvasta, veti sädepyssynsä kotelostaan ja karjui:


-      JOS EI HYVÄLLÄ, NIIN SITTEN PAHALLA, MUTTA MET OLEMMA NYT TEIDÄN JOHTAJIANNE!

-      Älä hitossa ammu, se voi suut... , Veijo Esso  estelemään veljeään, mutta ei ehtinyt sanoa enempää, kun Ensio Esso jo pamautti. 
Syntyi valtava räjähdys ja paineaalto heitti niin alienit kuin intergalaktisen avaruusaluksenkin yhteen kasaan satojen metrien päähän.

Intergalaktinen 
avaruusalus ja alienit 
yhdessä kasassa
Kun alienit tulivat vihdoin tajuihinsa, Toisio Esso jatkoi alieniveljensä Veijo Esson puheenvuoroon:


-      Ja jos jotain olen oppinut pitkien matkojeni aikana ympäri galaksia, niin se on: ”Älä koskaan vedä kullista jätkää, jolla on niin pitkä kalu, että se voi kiertää sen monta kertaa itsensä ympäri.


-       Ja varsinkin, jos se kaivaa sen siittimensä päällä korvaansa, ja jos sitä silloin vetää munasta - ja etenkin, jos se silloin kaiken päälle saa ennenaikaisen siemensyöksyn - niin aivan varmaan se suuttuu.”



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti