maanantai 27. syyskuuta 2010

BRYSSELIN LENTOVUORO


Finnairin lennon ensimmäinen luokka oli jo täyteenbuukattu, kun Eurokansanedustaja V-nen saapui lentokentälle. Mies kiilasi jonon ohi lipunmyyntiin ja vaati virkailijaa ehdottomasti ja vieläpä kiireellä järjestämään hänelle paikan ensimmäiseen luokkaan.
Finnairin lähtöselvitys

-      Valitan, mutta Teidän on mentävä jonon päähän, minä palvelen ensin näitä matkustajia, ja sitten Teitä, kun teidän vuoronne tulee. Saatte turistiluokan paikan tähän koneeseen, tai seuraavalle lennolle ensimmäiseen luokkaan, sillä tämän lennon ensiluokan paikat tulevat täyteen, lentovirkailija opasti Eurokansanedustajaa.

-      MINÄ EN halua seisoa JONOSSA. Järjestäkää minulle ENSIMMÄISEN LUOKAN paikka, ja TÄHÄN koneeseen. Ja, ja ONKO TEILLÄ AAVISTUSTAKAAN, KUKA MINÄ OLEN? Eurokansanedustaja korotti äänensä niin, että kaikki matkustajat aivan varmaan kuulivat.

Virkailija ei hätkähtänyt Eurokansanedustajan polleaa käytöstä, vaan tarttui mitenkään kiirehtimättä ja ystävällisesti hymyillen yleisökuulutusmikrofoniin ja kuulutti:

-      Anteeksi, voisinko saada hetkeksi kaikkien matkustajien huomion! virkailijan iloinen ääni kaikui läpi odotusaulojen. 
-    Täällä on eräs matkustaja, JOKA EI TIEDÄ, KUKA HÄN ON. Henkilöä, joka tunnistaa tämän miehen, ja voi auttaa tätä muistinsa menettänyttä miesparkaa kertomalla hänelle, kuka hän on, pyydetään ottaman yhteyttä Finnairin lipunmyyntiin!

Lentoaseman matkustajat räjähtivät remakkaan nauruun, mutta Eurokansanedustaja mulkaisi virkailijaa, kurottui tiskin yli ja sähähti maailmanmiehenä mikrofonin ollessa vielä auki:

Muna
-      IME ÄMMÄ MUNAA!


-      Valitettavasti Teidän on vain jonotettava; palvelen kyllä Teitäkin, kun ehdin, virkailija vastasi hymyillen ystävällisesti sulkematta mikrofonia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti