tiistai 21. heinäkuuta 2015

NYT UUTISIA MYÖS MUUALTA



Tanskan hottis pääministeri
Helle Thoring-Schmidt
nousee autosta


Kööpenhamina, Tanska.Tanskan hottis pääministeri Helle Thorning-Schmidt on hätkähdyttänyt maata ilmoituksellaan.


Pääministeri Helle Thorning-Schmidt on julkistanut juuri äsken Tanskan medialle hätkähdyttävän uutisen; hän kertoi Kööpenhaminassa lehdistölle pitämässään tiedotustilaisuudessa, että hän pitkähkön harkinnan tuloksena aikoo nyt piakkoin lähteä pois poliittisesta virastaan ja suunnittelee muuttoa Amerikkaan, jossa on päättänyt ryhtyä näyttelijäksi.


Tanskan hottis pääministeri
Helle Thoring-Schmidt
nousee autosta
Tanskan pääministeri Helle Thorning-Schmidt kertoi tiedotustilaisuudessa, että aie näyttelijäksi ryhtymisestä ei ole turhaa haihattelua eikä tuulesta temmattua, koska hän on lukioaikanaan ollut nimiroolissa Disney-mukaelmassa Lumikki ja seitsemän kääpiötä sekä näytellyt Tuhkimoa koulun kevätjuhlassa jo peruskoulun kolmannella luokalla.


Kysymykseen, oliko kukaan kannustanut häntä tekemään tämän päätöksen, hän hymyili ja sanoi, että USAn presidentti Barack Obama oli sanonut hänelle, kun he tapasivat Johannesburgissa Etelä-Afrikassa Nelson Mandelan muistotilaisuudessa 10. joulukuuta vuonna 2013, että hän voisi olla vaikka seuraava Sandra Bullock, vaaleatukkaisena tosin. Obama oli verrannut häntä – kuultuaan hänen näyttelijäkokemuksistaan - viattomassa kauneudessa Leighton Meesteriin Lumikkina ja kehunut, että Helle Thorning-Schmidt on suloisempi, kuin Lily James Tuhkimon roolissa.
Tanskan hottis pääministeri
Helle Thoring-Schmidt
nousee autosta


Tanskan pääministeri Helle Thorning-Schmidt ampui kuitenkin nopeasti alas huhut, että hän haluaisi muuttaa Yhdysvaltoihin ollakseen lähempänä presidentti Obamaa, josta on levitetty juttuja, että hän olisi ollut hieman enemmän kuin ihastunut Helle Thorning-Schmidtiin tuon edellä mainitun tilaisuuden yhteydessä. Rouva Michelle Obama on ollut hieman näreissään jouduttuaan kuulemaan näitä täysin perättömiä juoruja presidentti Obaman ja Tanskan pääministeri Helle Thorning-Schmidtiin lämpöisistä valeistä.


Tanskan hottis pääministeri
Helle Thoring-Schmidt
nousee autosta
Muita uutisia. Sotshin olympialaisten järjestelytoimikunnan puheenjohtaja on viimein kertonut, että joku siivousryhmäläinen oli löytänyt viime vuonna olympialaisten jälkeen VIP- aition alta Rolex- merkkisen rannekellon, ja myynyt sen, koska oli pitänyt sitä arvottomana ”ranta-Rolexina”, tuntemattomalle ukrainalaiselle sadalla ruplalla. Sittemmin tuo ”tuntematon ukrainalainen”, nykyisin Ukrainan puolustusministeri Stepan Poltorak on lähettänyt kellon arvioitavaksi Rolexin asiantuntijoille Geneveen Sveitsiin, josta on kerrottu Poltorakille, että kello on aito tilaustyönä – tilaajaa ei liikesalaisuuteen vedoten haluttu kuitenkaan ilmoittaa - valmistettu timantein koristeltu ruusukultainen Rolex, joka on maksanut ostajalle 35.500 euroa, mikä on nykyisin ruplanarvoin sellaiset pyöreät 2,5 – 2,7 miljoonaa Venäjän ruplaa, eli aivan liian halpa ollakseen Putinin rannekello - Vova kun ei alle 800.000 euron kelloa ranteeseensa kuunaan laittaisi.
Tanskan hottis pääministeri
Helle Thoring-Schmidt
nousee autosta


Edelliseen mitenkään liittymättä Venäläinen uutistoimisto RIA Novosti raportoi Moskovasta eilen, että presidentti Putin on päättänyt lähettää yhden Venäjän mahtavimmsta lentotukialuksista Kuuban lähivesille.


Venäjän presidentti Vladimir Putin kertoi RIA Novostille, että RS Mihail Baryšnikov tullaan lähettämään merelle lähipäivinä heti, kunhan ahtaajat ovat saaneet lastattua koko pitkän junalastillisen aitoa venäläistä vodkaa aluskseen.


Tanskan hottis pääministeri
Helle Thoring-Schmidt
nousee autosta
Putin korosti, että RS Mihail Baryšnikov osallistuu ainoastaan Kuuban lähivesillä pidettäviin Venäjän merivoimien rauhanomaisiin sotaharjoituksiin ja kehotti Yhdysvaltain hallitusta olemaan tekemättä siitä mitään suurta numeroa sekä varoitti samalla Yhdysvaltoja olemaan puuttumatta mitenkään asiaan.


Putin jatkoi sanomalla, että hän on ollut tähän asti Kuuban presidentti Raul Castron hyvä ystävä ja molempien maiden tulisi jatkaa jo neuvostoajalta periytyvien hyvien kauppasuhteiden merkeissä, eikä hännystellä USAta, kuten Kuuba nyt tekee.


Tanskan hottis pääministeri
Helle Thoring-Schmidt
nousee autosta
Valkoinen Talo on puolestaan vaan kummastellut, miksi venäläiset eivät voi pitää merivoimiensa sotaharjoituksia lähempänä omaa maataan.


Kreml on vastannut sanomalla, että avomeri on vapaa ja kuuluu kaikille ja että heillä on vapaus purjehtia aluksillaan kaikilla maailman merillä ihan missä vaan he milloinkin haluavat.


Samaan aikaan Alaskan entinen kuvernööri ja entinen Yhdysvaltain varapresidenttiehdokas Sarah "Alaskan penispumppu" Palin on antanut spontaanin lausunnon, että Yhdysvaltain vastatoimena tälle Venäjän merivoimien manööverille heidän ei pidä enää ostaa lisää venäläisen salaatin salaatinkastiketta Venäjältä.
Tanskan hottis pääministeri
Helle Thoring-Schmidt
nousisi jo autosta,
mutta voi, kenkä
putosi nyt


Pyongyang, Pohjois-Korea. Pohjois-Korean valtionpäämies Kim Jong Un ilmoittaa olevansa perin kyrpiintynyt.


Pohjois-Korean valtionpäämies Kim Jong Un sanoo, että Kuuban presidentti Raul Castro on petturi ja koko mulkku mieheksi. Raul Castro oli jo antanut hänelle luvan perustaa ohjustukikohdan Kuubaan, mutta onkin nyt mennyt puihin.


Raul Castro oli luvannut hänelle puhelinkeskustelussa 1. huhtikuuta kuluvaa vuotta, että Pohjois-Korea toimittaa Kuuballe ohjustukikohdan Kuuban maaperälle Sikojenlahden rannalle vastavoimaksi imperialistiselle Amerikalle; vastineena Raul Castro oli luvannut toimittaa 400.000 tonnia riisiä Pohjois-Korealle.
No,Tanskan hottis pääministeri,
tuo sulosääri Helle Thoring-

Schmidt ei kai ehdi nyt 
tämän jutun aikana 
lainsinkaan ylös 
autosta, joten...


Nyt kuitenkin Kuuba on solminut diplomaatti- ja kauppasuhteet Yhdysvaltoihin, ja kun Kim Jong Un oli toissapäivänä soittanut Raul Castrolle moittiakseen tätä tästä ennenkuulumattomasta typeryydestä, tämä oli vaan naureskellut langan toisessa päässä ja sanonut, aprillia, aprillia, syö silliä, juo kuumaa kuravettä päälle.






Vielä uutinen Tanskanmaalta. Muslimit maailmanlaajuisesti ovat suuttuneet Jyllands-Postenissa julkaissuista profeetta Muhammedia esittävistä pilakuvista.
"Sanohan Perikles, milloin Tuborg
mielestäsi maistuu parhaalta?"
"Aina!"


Suuttumuksensa merkiksi muslimimaailma on julistanut tanskalaistuotteille täydellisen ostoboikotin.


Tämän ostoboikotin seurauksena niin Tanskan sialihantuotanto kuin Carlsbergin olutpanimotkin ovat nyt joutuneet ennennäkemättömän suuriin vaikeuksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti