tiistai 7. heinäkuuta 2015

NUO UHVOT ITÄMEREN YLLÄ




Venäläinen vaalikone
Vladimir Putinin taloudellinen neuvonantaja Sergei Glazyjev kysyi tässä Juhannuksen tienoilla Putinilta ohimennen, olisiko herra presidentin nyt hyvä aika ilmoittaa virallisesti, että hän rupeaa ehdokkaaksi vuoden 2018 presidentinvaaleihin.


On se ehkä vielä hieman aikaista, vaaleihinhan on vielä kolme vuotta”, Putin siihen. ”Mutta vaalitulos voidaan tietenkin päättää jo nyt.”




Tässä oli vaan alkuun tällainen Ensio Oluen salakuuntelema Kremlissä käydyn keskustelun katkelma kesäkuulta. Sitten niihin ufohavaintoihin.


Uhvomiehiä eli alienejä
Itämeren rantavaltioiden, niin Suomen kuin Ruotsin sekä Viron ja muiden Baltianmaidenkin ilmatilassa on melko taajaan havaittu ”pimeitä” eli tuntemattomia, ehkä vaan jotenkin lentokoneen mallisiksi naamioituneita ilma-aluksia, siis tuntemattomia lentäviä kohteita, todennäköisesti ulkoavaruuden ufoja. Mistä sitä tietää, jos vaikka minkälaisia naamioitikonsteja näillä ulkoavaruuden elävillä, pienillä vihreillä miehillä – kai ne niitä sellaisia ovat – alieneilla on käytössään.


Jos kyseiset kohteet olisivat todella lentokoneita, niissä olisi käytössään transponderi, joka lähettää toisiotutkakoodia.

Mitkä ilma-alukset tällä siunaaman hetkellä sitten lentävät ilmassa transponderit päällä ja "vaakkuvat"; kaikki muut ilma-aluksethan ovat sitten ufoja, ovat näkymättömiä. Epärehelliset ilma-alukset eivät siis näy, kun näpäytät tuota linkkiä tuossa alla:


Rehellisillä asioilla nyt ilmassa lentelevät lentsikat


Toisiotutkakoodi - ”squawk”, ”vaakku” - on nelinumeroinen lentokoneen transponderin lähettämä vastaus lennonjohdon toisiovalvontatutkan kyselysignaaliin; tämä auttaa lennonjohtajia reittijakojärjestelmissä ohjaamaan lentokoneet riittävälle etäisyydelle toisistaan ja estämään näin lentokoneiden yhteentörmäykset.
Lentokoneen näköiseksi
naamioitunut uhvo


Koska nämä tuntemattomat lentävät kohteet eivät ”vaaku”, ja jos nämä lentolaitteet eivät vastaa edes radiokutsuihin, niin on syytä olettaa, etteivät ne ole lentokoneita, vaan ulkoavaruudesta tulleita alienien lentolaitteita ja niitä täytyy – ihan vaan tieteen nimissä – ampua alas tutkittavaksi edes muutama, jotta me maan ihmiskunta saisimme tietoa, josko niissä on meille ihmisille vaikka vallan outoa korkeampaa tekniikkaa.


Kaksi ihmishamon ottanutta alienia?
Ja yksin tein, jos vaikka ehkä saisimme muutaman alieninkin elävänä kiikkiin, niin niille voisi tehdä alienikokeita – vähän niin kuin eläinkokeita – kuten onko niiden pienten vihreiden miesten veri minkä väristä, mitä ne syövät ja selviävätkö ne hengissä, vai saavatko ne vaikkapa vaan pelkästään pientä ihottumaa, kun niille esimerkiksi juottaa pullollisen ”Kodin putkimiestä”. Viinaa niille ei pidä juottaa, voivat tulla siitä pahapäisiksi.


Tuskin nuo alienit ymmärtävät ihmispuhetta, joten lienee vallan turhaa yrittää kommunikoida niiden kanssa millään ihmisten tavalla.


Ja sitten vielä:


Britannia muisti Toisen Maailmansodan päättymisen 70-vuotismuistopäivää juhlallisuuksilla 8. toukokuuta Lontoossa maailmansotien muistomerkillä.


Ranskassa vietettiin tuota muistopäivää maan pääkaupungissa Pariisissa näyttävän sotilasparaatin merkeissä.


Venäjäläinen sotilas lietsomassa
kolmatta maailmansotaa 

kävelemällä hullun-
kurisesti
Saksassa ei vietetty merkkipäivää järjestämällä paraateja tai kehumalla Saksan sotilaallista suuruutta, vaan muistelemalla natsien uhreja ja tuomalla esiin, mitä historiasta voidaan oppia.


Venäjä muisti Toisen Maailmansodan päättymistä lietsomalla kolmatta maailmansotaa siirtämällä lisää tunnuksettomia venäläisjoukkoja ja raskasta aseistusta Ukrainan itäosiin.


Miten tuo Ensio Oluen ajatuksenjuoksu jollain kummalla tavalla palasikin taas itäiseen naapurimaahamme, nyt sitten sen despoottiin Vladimir Putiniin.


Vova on päässyt halaamaan
keskimittaista venäläistä naista.
No okei, okei, Ensio Olut on
kuvamanipoloinut vähän
tätä kuvaa ehkä hieman
venyttämällä Putinia
Pietarin Eremitaašissa oli kuuluisien venäläisten valokuvaajien Vladimir Putinin saavutuksia käsittelevä valokuvanäyttely tuossa taannoin ja tietysti suomensyöjä Johan Bäckmankin meni ihailemaan noita valokuvia idolinsa saavutuksista. Siellä oli muun muassa kuva siitä, kuinka Putin kesyttää paljain käsin siperiantiikerin ja tietenkin se, kuinka Putin johdattaa uhanalaisia lumikurkia muuttomatkalle etelään Jamalin niemimaalta. Erään kuvan alla luki kuvan nimi ”Vladimir Putin Kiinassa”.


Suomensyöjä Johan Bäckman kysyi ihmeissään tuon kuvan kuvaajalta:


Ljudmila
Miksi tämän kuvan nimi on ”Vladimir Putin Kiinassa”? Rouva Putinan minä kyllä tästä kuvasta tunnistan, mutta eihän tässä kuvassa näy lainkaan Volodjaa, rakasta ystävääni. Ja kuka on tuo nuori mies, joka rouva Ljudmila Putinaa noin kiihkeästi syleilee? Missä Vova oli, kun tämä kuva otettiin?”


Se nuori mies kuvassa on Sergei, Putinin autonkuljettaja, ja Vladimir Putin itse oli – kuten kuvan alla aivan selvästi lukee – silloin Kiinassa.”


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti