keskiviikko 9. syyskuuta 2015

ASTRONAUTTI VÄITTÄÄ TAVANNEENSA MAAN KIERTORADALLA AVARUUSOLENNON





Amerikkalainen avaruusastronautti
Georg Jetson iltakävelyllä
Tämä ei tarina ei ole 2001: Avaruusseikkailu, joka - kuten tiedämme, koska vuonna 2001 ei tapahtunut mitään tuollaista - oli täyttä foolaa. Seuraava juttu sen sijaan lienee totisinta totta ja tapahtunut aivan tuossa äskettäin!

Amerikkalainen avaruusastronautti Georg Jetson väittää Ensio Oluen saamien tietojen mukaan kohdanneensa silmäkkäin nettideittipalvelu Tinderin välityksellä löytämänsä avaruusolennon ollessaan iltakävelyllä kansainvälisen ISS-avaruusaseman ulkopuolella tällä viikolla.



"Avaruudessa on kovin, kovin yksinäistä", sanoi Georg Jetson lehdistötilaisuudessa palattuaan äskettäin Maan pinnalle. "Kaipasin avaruudessa Maata kovin paljon ja kaipasin erityisesti rakasta vaimoani Janea. Meidän jätkien jutut ahtaalla avaruusasemalla on – arvaatte varmaan – yleensä ihan vaan sitä samaa shaissee, samaa kuin maassa; tietokonepelejä pelataan ja naisista puhutaan, piereskellään kilpaa ja silleen. Niin, no joo, joskus menin Tinderiin vain nähdäkseni, olisiko siellä ketään kiinnostavaa. Olen yleensä aina saanut viestin "kukaan uusi ei ole kiinnostunut sinusta", mutta sitten löysin hänet, tämän avaruusolennon!"
Tyypillinen Maan asukin
selfie Tinder-profiilissa



Georg Jetson tiesi, että olento ei ollut Maasta, koska se ei ollut laittanut profiiliinsa ainuttakaan selfietä tai ensimmäistäkään ryhmävalokuvaa, "Ei yksikään ihmisolento tässä maailmassa voisi tehdä Tinder-profiilia ilman ensimmäistäkään sellaista valokuvaa, se oli minulle ensimmäinen vihje tämän alienin alkuperästä."
Stereotyyppinen
harmaa alieni



Georg Jetson väittää, että olio ei ollut mikään stereotyyppinen vihreä tai harmaa alieni. "Olio ei ollut kaunis, eikä ruma. Se näytti jotenkin ihmismäiseltä olematta kuitenkaan ihminen. Mitä rotua se oli – tarkoitan siis klingoni, tai joku sellainen – siitä en saanut selvää, vaikka olen nähnyt lähes kaikki avaruustieteiselokuvat ja pelannut kaikkia avaruusfantasiapelejä; se ei näyttänyt mitään, minkä olen missään koskaan nähnyt. Sen pää ja kasvot muistuttivat ihmiskasvoja olematta kuitenkaan ihmisen kasvot, sen katse oli kylmä ja sen mustan kaavun verhoama lyhyenläntä vartalo oli kuin Muumilaakson Möröllä. Edes olennon sukupuolesta en saanut selvää."



Ensio Oluen Georg Jetsonin
kuvauksen pohjalta
hahmottama
avaruusolio
Avaruusalieni oli jutellut hetken aikaa Georg Jetsonin kanssa älypuhelimien välityksellä. Georg Jetson väittää, että hän oli jopa yrittänyt sopia uudet treffit Maan kamaralle tämän olennon kanssa, jos vaikka se olisi naaraspuolinen alieni, mutta juttu oli viime hetkellä – kuten hänelle useimpien Tinder-tuttavuuksien kanssa on tavannut käydä – mennyt läskiksi.



"Kuten huomaatte, on hyvin todennäköistä, että Georg Jetson pystyi kommunikoimaan tämän toiselta planeetalta olevan elämänmuodon kanssa; on se Tinder plus vaan niin hyvä sovellutus", huudahti Tinderin toimitusjohtaja Jacob Smith yleisön joukosta väliin. "Siksi Tinder on numero yksi treffisovellutus siellä, ei ainoastaan tässä maailmassa, vaan vallan koko maailmankaikkeudessa. Voisit puhua jollekin Ranskan Pariisissa istuessasi vaikkapa omassa nojatuolissasi New Yorkissa. Se on niin mainio sovellutus, että Georg on voinut vallan helposti olla keskusteluyhteydessä vaikkapa Plutoon samalla kun hän kiertänyt Maapalloa. Ja kuitenkin Tinder plus maksaa ainoastaan $ 9,99 kuukaudessa!”



Kaikki eivät usko avaruuslentäjä Georg Jetsonin tarinaa. Ei tietenkään ole edes epäilystä, etteikö elämää olisi Maanan ulkopuolellakin, enemmänkin on epäiltävä sitä, että mistä extraterrestriaalit saisivat käyttöönsä älypuhelimen ja siihen Tinder plussan.
.



NASAn tiedoittaja Lana Lang
On kuitenkin syytä vahvasti epäillä, että olisiko Maan ulkopuolella älyllistä elämää. Jos on, niin tuskin ihmisen kaltaisessa muodossa. Muunlaisia organismeja, kuten bakteereita, kasveja, sieniä – se on melko varmaa –Maapallon ulkopuolelta löytyy, ja löytyy ehkä myös jonkinmoisia eläinlajeja, mutta ihmisen kaltaista elämää; se tuskin on mahdollista", sanoi tilaisuudessa paikalla ollut NASAn tiedoittaja Lana Lang.



"Kuka tietää, ehkä olin tämän kosmisen kohtaamisen aikana hieman ulalla, mutta en välitä mitä vaimoni Jane tai lääkärit sanovat; mikään hullu minä en sentään kuitenkaan ole! Minä olen aivan varma, että minä kohtasin avaruudessa alienin silmäkkäin, aivan varma", Georg Jetson suorastaan huusi.



Georg Jetson saa parhaillaan Yhdysvaltain avaruushallinnon kustanatamaa psykiatrista hoitoa Kalifornian Malibussa suljetulla osastolla USAssa.


Tässä sitten kiistämättömiä todisteita, että ufot ja alienit ovat jo täällä! 


Tässä on sitten sen jutun alussa mainitun 2001: Avaruusseikkailun traileri. 



Elokuvaa kokonaisuudessaan en voi laittaa tähän, mutta se löytyy YOUTUBEsta hintaan alkaen 3:90€. 
Sen sijaan 50-luvun avaruusscifi "Vierailijat avaruudesta" löytyy linkistä tuosta:

                           https://www.youtube.com/watch?v=wmLu7sB_wbo





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti