sunnuntai 24. elokuuta 2014

KEHITETTYÄÄN ITSEÄÄN AJAVAN AUTON GOOGLE KEHITTELEE ITSENSÄ HENGILTÄ LÄPSIVÄÄ HYTTYSTÄ




Ritari Ässä ja itse itseään ajava auto Kitt
Kehitettyään jo hyvin pitkälle itse itseään ajavaa autoa poistamalla Ritari Ryss... eiku ton Ässän ihmeauto Kittistä lähes kaikki inhimilliset hallintalaitteet – siis ainakin ratin, vaihdekepin ja polkusimet – teknologiajättiläinen Google työskentelee nyt luodakseen itsestään itseään kuoliaaksi läpsivän hyttysen, joka läppää itsensä hengiltä juuri sillä hetkellä, kun se aikoo pistää imukärsänsä ihmiseen.
Innoviomaton hyttynen


Tämä Googlen uusin innovaatio on sopusoinnussa yhtiön ottaman linjan kanssa, jonka tarkoitus on helpottaa ja yksinkertaistaa ihmisten jokapäiväista elämää poistamalla tarpeen tuhlata juurikaan aikaa tai energiaa ottaakseen osaa arkipäiväisiin päätöksiin tai tarpeeseen tehdä fyysistä työtä.


Tämä uros- eli koiraspuolinen mehiläinen,
kuhnuri, ei ole vielä saanut
Googlen insinöörin, genetiikan tohtori Brian Posehn'in johtamalla pienellä tutkijaryhmällä on meneillään tällainen projekti, josta tohtori Posehn paljasti Ensio Oluelle tämän tiedustellessa jutun juonta tässä vaiheessa sen verran, että idea lähdekoodiin itseään hengiltä läpsivästä hyttysestä tuli hänen mieleensä, kun hän oli nähnyt 
Sir David Attenborough
National Geographic -kanavalta Sir David Attenboroughin BBC:lle tuottaman ja juontaman luontodokumentin, jossa näytettiin, kuinka mehiläiskuhnurit, siis nuo urosmehiläiset kuolevat heti, kun ovat paritelleet.

"Toisin kuin urosmehiläiset, jotka todennäköisesti kuolevat ekstaasin hurmoksessa, itsensä hengiltä läpsivät hyttyset tappavat itsensä ihan pelkästä syyllisyydestä", selitti tohtori Posehn. "Olemme onnistuneet tekemään joitakin geneettisen tason muutoksia, jotka tulevat muuttamaan hyttysten tapaa ajatella ja tuntea."


Googlen insinööri,
genetiikan tohtori
Brian Posehn
Tohtori Posehn kertoi vielä, että vaikka nämä geneettiset muutokset aiheuttavat hyttysille rankkaa, aina vääjäämättä itsemurhaan asti johtavaa syyllisyydentunnetta niiden alkaessa imeä ihmisten verta, ne voivat jatkaa muiden eläinten veren imemistä sitäkin suurempaa riemua ja vahingoniloa tuntien.


"Tämä, että ne voivat imeä muiden eläinten verta ilman itsemurhavaaraa, varmistaa niiden selviämisen hengissä tästä edelleenkin; tämä on tärkeää ajatellen esimerkiksi hyönteisiä syöviä lintuja. Emme tietenkään halua tappaa kaikkia hyttysiä. Meidän mottomme onkin 'Älä ole paha pienille'", tohtori Posehn selitti.



Muu eläin. Tässä esimerkiksi
hullu hevonen
Googlen tuotekehitystiimi vahvisti Ensio Oluelle, että ensimmäiset hyttysten geneettisen koodauksen tulokset ovat olleet vallan rohkaisevia. Itse asiassa jotkut hyttysistä tulivat liiankin herkiksi ja synkkien itsesyytösten riivaamiksi vaikkapa vain tuntiessaan ihan vaan vahingossa halua vahingoittaa ihmistä.


"Niistä tuli paljon herkempiä kuin me ihmiset - kaikkein hermoherkimmät hyttyset yrittävät läpsiä itseään hengiltä heti, kun vain näkevätkin ihmisen," tohtori Posehn kertoi lisäten, "Se on tuo hyttysen geeniperimän sorkkiminen yhtä tarkkaa puuhaa, kuin hyttysten nainti - milli vinoon, niin se on silmässä!"


Tämä viimeisin Googlen tekemä keksintö ja innovaatio on saanut erittäin myönteisen vastaanoton ihmisiltä eri puolilta maailmaa.

Margaret Chan
"En voi kunnolla sanoiksi loihtia tunnetta, kuinka kiitollinen olen Googlelle", sanoi Maailman terveysjärjestön WHO:n pääjohtaja Margaret Chan kotonaan Hongkongissa kuultuna itse itsensä tappavien hyttysten kehittämisprojektista yrittäessään samalla läimäistä kädelleen istunutta hyttystä hengiltä. "Elämämme tulee olemaan tulevaisuudessa paljon helpompaa! Toivottavasti ne pystyvät kehittämään siellä Googlessa myös itse itsensä hengiltä hakkaavia huonekärpäsiä."




Kuitenkin vain ihmeen harvat sosiologit ovat huolissaan tällaisen kehityksen pitkän aikavälin vaikutuksista ihmisten suhtautumisessa hyttysiin ja päinvastoin.


Kuuluisa tamperelainen
sosiologian maisteri
Simo Frangen
"Tämä tällainen saattaa viimein kärjistyä huonompaan käytäntöön koskien meidän ja hyönteisten kahdenvälistä kanssakäymistä. Aluksi hyttyset läpsäisevät itsensä hengiltä pelkästä syyllisyydestä, mutta pian tämä saattaa juurtua niin syvälle näiden hyönteisten psyykeen, että muutaman hyttyssukupolven päästä ne saattavat jopa välttää mitä tahansa inhimillistä kosketusta," kuuluisa tamperelainen sosiologian maisteri Simo Frangen ilmaisi akateemisen viisaasti pahimman pelkomme ja hätämme siitä, miten kaikki moderni teknologia on pahasta.


Vain harvat ihmiset pystyvät
lentämään ilman
superhyttystä

Näiden futurististen hankkeiden kasvattaessa Googlen arvostusta maailman kaikkien kansojen keskuudessa tohtori Brian Posehn'in pieni tuotekehitystiimi on ilmoittanut, että heidän seuraava projektinsa on kehittää supervahva, kesy superhyttynen, joka pystyy lentämään hyötykuorman kanssa, kannatellen esimerkiksi vaikkapa ihmistä.








Annelore Pussygalore
"Tämä tulee tekemään elämästämme paljon helpompaa, koska meidän ei tarvitse tuhlata energiaa eikä rasittaa jalkojamme päivittäisiin työmatkoihimme tai päästäksemme muihin rutiinikohteisiin, kuten baariin ja takaisin kotiin - siis teille vai meille", kuiski Googlen tohtori Brian Posehn'in tutkimusryhmän jäsen Annelore Pussygalore viettelevästi Ensio Oluelle otettuaan kielensä pois Ensio Oluen korvasta Cili's Grill & Barissa El Camino Real-kadulla Googlen pääkonttorikaupungissa Kalifornian Mountain Viewssä jo kolmen kaljan jälkeen.

Lopuksi kaiken edellä olevan kuivan asiatiedon poistamiseksi kovalevyltä vanha blondivitsi. (Jos olet lukenut tai kuullut tämän jostain aiemmin, voit lopettaa aivan hyvin lukemisen tähän ja läpsäistä itseäsi.)


Plondi-Riitta kysyi neuvoa puhelimessa ystävättäreltään Pimpo-Pirjolta tietokoneeseen liittyvään ongelmaan, koska hänen tietokoneensa näytölle ilmestyi joka kerta, kun hän yritti tulostaa jotain asiakirjaa, ilmoitus, että tietokone ei löydä tulostinta.
Jos tietokone löytää tulostimen,
se voi tulostaa vaikkapa
tissit t-paitaan!


Missä sinun tulostimesi sitten on”, Pimpo-Pirjo kysyi.


Tuossahan se on kirjahyllyssä tietokoneen vieressä, aivan näkyvillä”, Plondi-Riitta vastasi.


Kokeilepas nostaa se siihen pöydälle sen tietokoneen näytön eteen; mene tiedä, jos sillä sinun tietokoneellasi on putkinäkö eikä se se näe sivulle...”






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti