torstai 1. lokakuuta 2015

REKTAALIRUOKINTA




Näyttelijänalku pyllistää dieetille

Hyvinvarjeltu salaisuus paljastui viimein; Hollywoodin julkkikset – ja varsinkin tähdiksi pyrkivät näyttelijänalut – pyllistävät uudelle dieetille.



Yhdysvaltain senaatin 500-sivuinen kidutusraportti paljasti muutamia eettisesti kyseenalaisia kuulustelukäytäntöjä; samalla paljastui yksi Hollywoodin parhaiten varjeltuja fitnessalaisuuksia: peräsuolirehydaatio. Tähdet ovat käyttäneet anaaliruokintaa yli vuosikymmenen ajan päästäkseen filmimogulien vaatimusten mukaisiin mittoihin ja säilyttääkseen vyötärönsä ja säilyttääkseen näin filmitähteytensä, tai päästäkseen joskus filmiin ja urallaan edes alkuun.


Julkkikset ovat pitkään mainostaneet suolihuuhtelun etuja; suolihuuhtelun tiedetään puhdistavan kehoa ja tukevan laihtumista. Peräruiskeet on suora tie kohti tähteyttä ja kun on kiire päästä punaiselle matolle.
Gwyneth Paltrow


"En ole pureskellut ruokaa sitten vuoden 2007", kertoi dieetistään kuulu näyttelijätär Gwyneth Paltrow People Magazine lehdelle. "En usko syöväni enää koskaan mitään suun kautta. Vain köyhät pureskelevat ruokansa".


Rektaaliruokinnalla, peräsuolirehydaatiolla on monia alan ammattilaisten mukaan etuja. Ravinnon imeytymisen kannalta peräsuoli on tehokas reitti elimistön ravitsemiseksi ilman väsyttävää ruoansulatusprosessia. Rektaaliruokinta parantaa myös hampaiden terveyttä suojaamalla suun ruoan haitta-aineilta; suun kautta saadut ravinto- ja nautintoaineet, kuten sokerit eri muodoissaan, sitrushedelmät, kahvi ja fellatio edistävät kiistatta hampaiden värjäytymistä sekä varsinkin kariesta.


"Kuitenkin me tarvitsemme joitakin ruoka-aineita, joista mainitsen tässä esimerkkinä vain sitrushedelmät ja tietenkin suomalaiset metsämarjat, nämä ovat tärkeitä C-vitamiinin lähteitä", kertoo suomalais-amerikkalainen tähtien peräsuolen nestehoidon asiantuntija, gastroenterologian tohtori Anu Saukko.


Kim Kardasian
"Eikä kenenkään tarvitse luopua kokonaan kahvista ja kofeiinista. Olen räätälöinyt peräsuolen kautta tapahtuvan ruokinnan reseptejäni kunkin asiakkaan mieltymysten mukaisiksi ottaen huomioon yksilön ravitsemukselliset tarpeet ja elämäntavat. Plussana maitsisin, huomatkaa tämä, rektaalisesti kofeiini imeytyy on paljon tehokkaammin, jolloin pienempikin määrä kahvia riittää virkistämään mielen eikä näin nautittuna tuhoa vatsan herkkiä limakalvoja, kuten kahvi suun kautta juotuna."


Monet potilaat ovat myös raportoineet vähentyneistä ilmavaivoista ja vatsan turvotuksesta.


"Voitko kuvitella, minulla oli ennen tapanan juoda runsain mitoin hiilihapollisia juomia ja syödä kaikkia niitä hiilihydraattipitoisia ruokia, mitä vain eteeni kannettiin – kuten esimerkiksi aina täällä Suomessa käydessäni hernesoppaa. Jos kuva tästä minun perseestäni – tietenkin, jos tämä tästä vielä leviää – saattaa – kuten on sanottu – rikkoa jonain päivänä koko Internetin, voi vain kuvitella, mitä tapahtuisi, jos minä siinä kuvassa kaiken päälle vielä pieraisisin", kujerteli Kim Kardashian taannoin aamukahvipöydässä Ensio Oluelle nauttiessaan kaurapuuroa ja kahvia ”via rectalis”, kuten hän itse sanoi, "Sehän olisi kuin ydinkatastrofi vallan!"


Pyllyt siitä vaan rohkeasti pystyyn!


Marilyn Monroe

Nyt kissa pöydälle, nenä pois avannepussista, suunta ja suuntima luksusklinikoille aina Los Angelesista New Yorkiin ja Miamiin. Nämä korkeatasoisia kylpyläpalveluita tarjoavat hoitolaitokset tarjoavat nyt myös yleisölle nesteruokintaa peräsuolen kautta. Asiakkaan on kuitenkin syytä varautua mojovaan hintalappuun. Tyypillinen ruokintaistunto, joka vastaa kolmen päivän aterioita, maksaa Amerikoissa $ 750. Ruokajuomat sisältyvät hintaan; niiden kanssa on kuitenkin syytä olla erittäin varovainen, ettei käy kuin Marilyn Monroelle, joka kuoli alkoholimyrkytykseen peräluukun kautta nautitun muutaman vodkapaukun seurauksena. Alkoholi imeytyy peräsuolen limakalvojen kautta verenkiertoon nopeasti ja yllättävän tehokkaasti!


Gastroenterologian 
tohtori Anu Saukko
Kaikkein korkeatasoisimmat paikat tarjoavat laajennettuna hoitomuotona niin sanottua "Guantanamon Pakettia." Guantanamon Paketti on täydellinen ravinto- ja kunto-ohjelma, joka sisältää peräsuolen kautta syötettävien nestemäisten gourmetaterioden lisäksi pitkäaikaisen valvomisen aiheuttaman sydämen eteisvärinän tahdistamisen ja pitkäkestoisen, lähes pysyvän tuloksen takaavan pakaralihasten kiinteyttämishoidon.
Pakaralihasten
kiinteytys


Tohtori Anu Saukko on myös kehittänyt ja tavaramerkinnyt apteekeista ostettavissa olevan, kotona tehtävän 10 päiväisen itsehoito-ohjelmapaketin.


Hoidat itseäsi kotonasi vaikka asut jossain helkkarin Sysmän Perävintturissa, mutta voit läpikäytyäsi tohtori Anu Saukon itsehoito-ohjelman kotisi rauhassa kuitenkin näyttää itsehoitopakettiin kuuluvan itserusketusvoiteen avulla kuin olisit viettänyt kaksi viikkoa Thaimaassa”, itsehoito-ohjelmapaketin mainos lupaa.


Huhutaan, että tohtori Anu Saukko on piakkoin avaamassa yleellisen lomanviettopaikan jossain Kuuban rannikolla. Lomanviettäjälle on tarjolla kaikki tohtori Anu Saukon tavaramerkin palvelut sekä korkeatasoinen bungalow-majoitus. Jonotuslista on jo kolmen käsivarren pituinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti