maanantai 18. elokuuta 2014

ONKO VLADIMIR PUTIN – KUTEN MIHAIL HODORKOVSKI EPÄILEE – LESBO NEEKERINAINEN?




Siiskö Putin lesbo? Ei kai?

Koska moni Vladimir Putinin merkittävimmistä poliittisista vastustajista – erikseen tässä mainiten vain entisen Kremlin sisäpiiriläisen Boris Berezovskin, ja öljy-yhtiö Jukosin entisen omistajan Mihail Hodorkovskin – epäilee Venäjän presidentin sukupuolta, seksuaalisia mieltymyksiä, sekä hänen etnistä taustaansa.


Ja tästäkös on sitten syntynyt Kremlissä sen kaltainen ja kiivas putina.


Vladimirillä
jalka alkaa
jo vipattaa
Venäjän presidentin tiedottaja Dimitri Peskov on antanut Rossija 1 -televisiokanavan kautta lehdistötiedotteen ja julkituonut myös lääkärintodistuksen, jossa selvennetään, että presidentti Vladimir Putin on todellakin miespuolinen heteroseksuaalinen ihminen.


"Presidentti Putin on tietysti mies, siis miespuolinen ihminen; hän kuseekin aina seisaaltaan – sen ovat monet meistä saaneet päivittäin ihan lähietäisyydeltä todistaa", Venäjän presidentin tiedottaja Dimitri Peskov selvitti televisiolähetyksessä ja näytti Kremlin terveyskeskuksen johtavan urologin antamaa lääkärintodistusta, joka selvästi osoitti presidentin sukupuoli on "mies". Lääkärintodistus on nyt ladattu Kremlin verkkosivuille kaikkien luettavaksi.

Vladimir Putinin
identtinen kaksoisveli
Dembe Nabbaale
Ugandasta

Koska aiemmin julkaistu mielipidetutkimus oli osoittanut, että suuri joukko venäläisiä, erityisesti monet Jabloko-puolueen kannattajasta epäilee Putinin olevan syntyjään orvon ugandalaisen Dembe Nabbaale -nimisen neekerin identtinen kaksoisveli ja lesbo nainen. Edellisen lisäksi näille samoille verkkosivuille on ladattu myös Venäjän maineikkaimman geenitutkijan Oksana Grišinan Vladimir Putinille tekemän 
Kuuluisa venäläinen
geenitutkija
Oksana 
Grišina
geeniperimätutkimuksen tutkimusmuistio, joka osoittaa Putinin olevan perimältään, ei suinkaan – kuten presidentti Putinin vastustajat ovat väittäneet – ugandalainen neekerinainen, vaan ihan valkoihoinen aitovenäläinen mies.


"Venäjän presidentin, joka on sivumennen sanoen luultavasti vahvin mies maan päällä, oli pakko tehdä tämä julkaisupäätös jo nyt, koska mm. Jabloko-puolueen vuoden 2012 presidentinvaaleissa hylätyksi tullut ehdokas Grigori Javlinski ei varmaankaan ole unohtanut, vaan ryhtynee ehdokkaaksi taas vuoden 2017 vaaleissa, on väittänyt – mielipuolisten, muka Putinin valintaan presidentiksi vaikuttaneiden vaalivilppiväitteiden lisäksi – että Putin on nainen, joka on asunut toisen naisen, nimeltään Ljudmila Putina, kanssa. Ja se on vitun vale se! Venäjän nykyinen historiankirjoitus ei tunne yhtään Ljudmila Putina -nimistä naista”, Dimiri Peskov sanoi suorassa tv-lähetyksessä.

Tässä ei ole Ljudmila Putina,
koska sen nimistä naista
ei ole Venäjällä koskaan
ollut. Sen sijaan tässä
on Alina Kabajeva.

"Jabloko-puolueen enemmistö on vahvasti sitä mieltä, että Putinien perheessä – vaikka nykyiset Venäjän historiankirjat eivät edes tunnusta, että Vladimir Putinilla olisi joskus ollut perhe – oli vain naisia, kaksi aikuista naista – Vladimir ja Ljudmila – ja kaksi tyttöä – Maria ja Jekaterina". Jabloko-puolueen nykyinen puheenjohtaja Sergei Mitrohin puolestaan sanoi parisen viikkoa sitten Ukrainan tiedotusvälineissä. Tämän lausunnon jälkeen on venäjän- sekä ukrainankielinen sosiaalinen media ollut pullollaan huhuja, että presidentti Putin on oikean identiteettinsä salaava neekerinainen, joka vaan on tekeytynyt valkoiseksi mieheksi.


Vladimir metsästää...

ja Vladimir ratsastaa!
"Korostaakseen miehisyyttään, ja kai peittääkseen venäläisiltä väitettyä naiseuttaan, Vladimir Putin harrastaa mahdollisimman machoja urheilulajeja; 
Ja näin käy Vladimiriltä
Rock-and-Roll
esimerkiksi metsästystä, ratsastusta, ja Rock- and- Rollia”, Ukrainan pääministeri Arseni Jatsenjuk lausui viime torstaina.













KGB:n omskilainen agentti
nälkiintynyt, valkaistu
ugandalainen orpolapsi
sylissään -60-luvun
alkupuolella
Vladimir Putinin sukupuolesta ei Ensio Olut ole saanut parempaa tietoa, mutta KGB:n salaisista arkistoista on tihkunut asiakirja, jossa kerrotaan, että Neuvostoliiton tiedeakatemia oli tehnyt viisikymmenluvun puolivälistä aina vuoteen 1990 salaisia ihmisen ihonvärin muuttamiskokeita orvoiksi jääneillä, kehitysapuohjelman varjolla Länsi-Siperialaisen Omskin yliopiston salaiseen koelaboratorioon tuoduilla nälkiintyneillä ugandalaislapsilla.


Onnistuneesti valkaistu
Michael Jackson


Samaisten salaisten arkistolähteiden mukaan myös laulutähti Michael Jackson osallistui näihin salaisiin kokeisiin. Ja vieläpä melkoisen onnistuneesti!


Ensio Oluen haastattelema kohudosentti ja Suomensyöjä Johan Bäckman kiistää jyrkästi väitteet, että Vladimir Putin olisi lesbo. Todisteeksi väitteelleen hän löi Ensio Oluen eteen pöydälle Pohjois-Korealaisen kirjallisen dokumentin, josta Ensio Olut ei ymmärtänyt tuon hömpsäsen pöläystä, koska dokumentti oli pohjois-koreankielinen.

Suomensyöjä

Kohudosentti ja Suomensyöjä Johan Bäckman kuitenkin väitti, että se oli Pohjois-Korean nykyisen diktaattorin Kim Jong Unin syntymätodistus, johon oli merkitty pojan vanhemmiksi Kim Jong Il ja Vladimir Putin.


Isäänsä on poika tullut!
Vai onko tullut äitiinsä?
Kumpi on Kim Jong Unin äiti, kumpi isä, sitä ei kohudosentti osannut kertoa, mutta sen hän osasi kertoa, että lapsi on Kim Jong Ilin ja Vladimir Putinin lyhyen, mutta kiihkeän suhteen hedelmä. Kohudosentti kuitenkin oli itse tuolloin – näin Johan Bäckman ainakin Ensio Oluelle väitti – ollut henkilökohtaisesti läsnä. ”Vähän ikään kuin sellaisena ”kiilapoikana”, kuten kai te tšuhnat tapaatte teillä siellä fasistisessa Suomessa sanoa.”


Juuri täsmälleen näillä sanoilla hän ihan itse asian esitti.
Näppäränä miehenä Ensio Olut ehti
tuona tuona lyhyenä, ohi kiitävänä
hetkenä kuitenkin skannata tuon
valokuvan, ja tässä se nyt sitten
on kaikkien nähtävänä!

Todisteeksi tästä kiihkeästä, mutta pikaisesta suhteesta kohudosentti ja Suomensyöjä – jos ei uusi Otto Wille vallan – Johan Bäckman antoi Ensio Oluelle pieneksi ohi kiitäväksi hetkeksi ja ”vain katsottavaksi” tuosta muistorikkaasta hetkestä neuvostovalmisteisella Lubitel 2 -peiliheijastuskameralla itse värifilmille ottamansa valokuvan.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti