tiistai 4. lokakuuta 2011

ENSIO OLUT NAAMIAISISSA

Patmanni


Ensio Olut oli kutsuttu vaimoineen naamiaisiin lokakuun alussa vuonna 2011  Kotkan Aittakorpeen Pekka Hoon kotiin. 

Pimpo-Pirjo, Ensio Oluen vaimo siis, ei välittänyt, omien sanojensa mukaan, naamiaisista, ja hänellä oli kuulemma tulossa kaiken lisäksi päänsärkyä tuona iltana. No, koska Ensio Olut oli vuokrannut itselleen Batman- naamiaispuvun jo ajoissa, ei hän halunnut heittää siihen käytettyjä rahoja hukkaan, vaan ilmoitti lähtevänsä sitten ilman Pimpo-Pirjoa.




Kissanainen
Pimpo-Pirjo Olut epäili kuitenkin, että hänen miehensä Ensio Olut tietenkin siellä naamiaisissa pettäisi häntä, kun hän ei olisi paikalla, ja oli, Ensio Oluen tietämättä, vuokrannut oikein seksikkään Kissanainen-puvun, ja meni noin tunnin Ensio Oluen jälkeen samoihin bailuihin käryttääkseen Ensio Oluen ihan verekseltään rysän päältä.



Batman ja Ihmetyttö


Pian Pimpo-Pirjo havaitsi "Batmanin" kähmivän tanssilattialla jotain vierasta ”Ihmetyttöä” ja kohta jo puristelevan jotain toista.



Pirjo Olut päätti olla ovela ja hakeutui naamari kasvoillaan "Batmanin" lähelle valmiina iskettäväksi. Pimpo-Pirjo oletti, että Ensio Olut ei tunnistaisi häntä tässä naamiaisasussa, vaan pitäisi häntä vain vieraana halukkaana ”Kissanaisena”. Ja kuinka ollakaan, saalis kävi pyydykseen.
"Patmanni" ja "Kissanainen"

Kohta pariskunta oli siirtynyt hämärään nurkkaan ja Pirjo, muuten niin siveä nainen, nyt ”salaperäinen, kiimainen Kissanainen”, antoi miehen käpälöidä itseään miten vain. 


Koska "Patmanni" oli, niin Pimpo-Pirjo ajatteli, hänen oma miehensä, hän ei itse ollut uskoton, vaan Ensio Olut oli, kun Pimpo-Pirjo antoi peppuaan takaapäin ja edestäpäin; ottipa vielä suihinkin.




"Kissanainen" Pimpo-Pirjo yöpuvussa
Kuitenkin Pirjo, juuri ennen naamioiden riisumista, kiirehti ulos juhlista ja ehti kotiin ennen Ensio Olutta. Pimpo-Pirjo riisui kiireesti naamiaispukunsa ja oli jo yöpuvussaan vuoteessa, kun Ensio Olut saapui.

-     No, oliko naamiaisissa oikein hauskaa? Pimpo-Pirjo kysyi Ensio Oluelta ivalliseen sävyyn.


Kortinpelluuta
-     En mä oikein tiedä, mä olin koko niiden bileiden ajan lyömässä korttia siellä Pekka Hoon autotallissa muutaman kaverin kanssa. 




Ropini



    -     Mutta toi meidän naapuri, toi Olli Vaara, jolle mä lainasin sen Batman-pukuni, kun sillä ei ollut käynyt flaksi "Ihmepoika Robinina", kertoi, että hänellä oli ollut siellä "Batmanina" sitten kovinkin hauskaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti