torstai 27. helmikuuta 2014

KIVITAULUISSAKO TOTUUS?




Journal of Creation 2013-11-12
 
Esi-isä lehden kannessa




Saamamme tiedon mukaan NASA on eilen ilmoittanut, että sen kuussa-ajeluvehje Curiosity on löytänyt Marsin luolasta kahdelle kivitaululle kirjoitetun yksiselitteisen viestin, jonka kirjoittajan uskotaan olleen itse Jumala.




Virallisen lehdistötiedotteen mukaan kaksi jättiläismäistä, noin pienen norsun kokoista kivitaulua on löytynyt suuren Aeolis Mons vuoren sisältä, syvällä syvässä syöverissä sijaitsevasta luolasta.
Aeolis Mons ja Curiosity

Toisessa kivitaulussa on kymmenen käskyä ja Joh. 3:16 kirjoitettuna 12 kielellä – mm. englanniksi, espanjaksi, kiinaksi, baskiksi ja hepreaksi. Siinä toisessa kivitaulussa on yksinkertainen viesti, jossa lukee "Minä olen!", kielellä, jonka on tulkittu suomenkieleksi.

Joukko maailman huippututkijoita, jotka ovat tutkineet löytöä kattavasti, ovat tuoneet yksimielisenä kantanaan julki, että nämä havainnot ehkä lopullisesti vahvistavat sen tosiseikan, että kristinusko on se ainoa oikea uskonto.

Syms Covigton
"Tämä on vallan uskomatonta", sanoo Syms Covington, australialainen NASA:n Mars Exploration Programissa työskentelevä tutkija. " Curiosity meni luolaan etsimään vettä, mutta löysimmekin veden sijaan todisteita Jumalan olemassaolosta.

"Siis miten niitä kivitauluja sinne vuoren sisään on oikein joutunut? Kerronpa teille, NASA:n valvomossa ei liene enää ensimmäistäkään ateistia. Se, mitä näimme, oli kerta kaikkiaan ällistyttävää!"

NASA:n Curiosity kuussa-ajeluvehje saapui Marsiin viime vuoden elokuussa tehtävänään tutkia Marsin ilmastoa ja geologiaa planeetan asuttamiskelpoisuuden selvittämiseksi.

Tähän mennessä operaatio on ollut menestys. On löydetty muinaista merenpohjaa ja elämän syntymiseen tarvittavia kemikaaleja; tämä viittaa siihen, että Mars oli kerran sopiva elämälle.

Kuitenkin nämä kivitaulut, joissa molemmissa on allekirjoitus: "Peace and Love", ja sitten suomenkielellä "Heippa vaan, hei – Ystävällisesti Teidän Jahve", on kuussa-ajeluvehkeen merkittävin löytö tähän mennessä, ja tämä on ehkä tärkein tieteellinen tapahtuma historiassa.
 
Ennakkoluuloton ja liberaali
politiikan tutkija Sarah Palin
Georgetownin yliopistosta

"Kun ihmiset saavat tietää tästä, he vaativat muutosta yhteiskunnassamme", kertoo ennakkoluuloton ja liberaali politiikan tutkija Sarah Palin Georgetownin yliopistosta. "Demokratia saa vihdoin väistyä teokratian tieltä! Meidän on rakennettava lisää kirkkoja ja aamuhartaudet palaavat kouluihin. Kehitysteoria saa väistyä luomisopin tieltä ja näin ihmiset tulevat jälleen tietämään, ettei apina ole ihmisen esi-isä, aurinko kiertää litteää maapalloa ja maapallon ikä on 6.000 vuotta, tasan."

Vaikka löydöllä olisi kuinka suuri merkitys ihmiskunnalle, Sarah Palin pelkää, että tämä järisyttävä löytö ei saatakaan tehdä sellaista vaikutusta, kuin sen pitäisi.

"Valitettavasti valtamedia on niin antikristitty, että he eivät ehkä edes lotkauta korviaan tälle tarinalle", hän selittää. "Mutta Jumala on todellinen. Meillä on siitä todisteita. Ja jokainen ansaitsee kuulla totuuden."


NASA

NASA:n virallinen tiedoite 2014-02-27



Journal of Creation -lehdessä 2013-11-12 julkaistu artikkeli perustuu valitettavaan käytännön pilasta johtuvaan väärinkäsitykseen. 
 
Curiosity ei tutki luolia, vaan keilaa
laserilla Marsin kallioperää.

Ensiksikin on todettava, että Curiosity ei ole mikään "kuussa-ajeluvehje", vaan Mars-kulkija. Eikä se ole löytänyt Aeolis Mons – vuorelta luolia. Jos olisikin, se ei menisi sellaisiin, koska niissä on pimeää, ja Curiosity saa käyttövoimansa aurinkopaneeleilla.

HUMICAP®


Suomalainen Vaisala Oyj toimitti projektiin standardit HUMICAP® kosteusanturit sekä erityisesti räätälöidyt BAROCAP® paineanturit. Molemmat anturit testattiin Suomen Ilmatieteen laitoksella, jotta varmistettiin niiden soveltuvuus Marsin kaasukehään. Lisäksi Ilmatieteen laitos muokkasi paineantureita siten, että ne täyttävät projektin vaatimukset.

Kuitenkin kävi niin, että Suomen Ilmatieteen laitoksella sattui laitteiden testausaikaan vierailemaan ekskursion merkeissä joukko Teknillisen korkeakoulun opiskelijoita, eli teekkareita, ja nämä olivat tehneet käytännön pilan, eli ns. ”jäynän”, kuten heillä itsellään on tapana noita pilojaan nimittää.

Jotkut koiranleuat olivat päässeet ujuttamaan kummankin laitteen ohjelmistoon harmittomia, mutta kiusallisia bugeja eli ohjelmanpätkiä.
 
Mooses

Kun etsitään kosteutta Marsin ilmakehästä, HUMICAP® kosteusanturit alkavat jossain vaiheessa näyttää digitaalista kuvaa leppeästä kesäsateesta, tai kameleista keitaalla. Kun taas yritetään löytää kosteutta Marsin kamarasta, laite saattaa lähettää kuvaa Mooseksesta iskemässä vettä kalliosta, milloin taas halkaisemassa Punaisen meren.
 
Vihreä alieni



Kun sitten tutkimme ilmanpaineen vaihteluja Marsin alailmakehässä, BAROCAP® paineanturit alkavat silloin tällöin näyttää meille pieniä vihreitä alieneja milloin hyppimässä pukkihyppyä, milloin vaan pyllistelemässä ja irvistelemässä meille. Myös tätä luolaharhaa se on muutaman kerran aiemminkin näyttänyt.






Poro ja Pukki
Etsimme pitkään näiden bugien lähdettä – jotkut tukijoistamme etsivät tuon signaalin lähdettä jopa ulkoavaruudesta – mutta kun viime joulukuun 24. – 25. välisenä yönä kuvaan ilmestyi kättään vilkuttava, poron reessä istuva Joulupukki, joka väitti asuvansa Pohjois-Suomen Lapissa, syvästi Joulupukkiin ja hänen asumiseensa Pohjoisnavalla uskovat tutkijamme ryhtyivät skannaamaan suomalaisen Vaisalan rakentamien laitteiden ohjelmistoja. Sieltähän se sitten löytyi, se ”jäynä”.

Se kivitaulujuttukin lienee siis näiden suomalaisten tietotekniikkainisnööriopiskelijoiden pila.

Emme kuitenkaan poistaneet näitä harmittomiksi osoittautuneita ohjelmanpätkiä; tuovathan ne mukavaa vaihtelua muuten niin yksitoikkoiseen ja ikävään tutkijantyöhön, kun koskaan ei tiedä, mitä sieltä seuraavaksi tulee.

Uskovaisille kreationisteille tiedoksi, maapallon ikä on uusimman tiedon mukaan ainakin 4,54 miljardia – ei siis vaivaiset kuusi tuhatta – vuotta, ja tämä näin vanha maapallo kiertää yhä aurinkoa.

Lisäksi on todettava, että Syms Covington – niminen henkilö ei ole kuunaan ollut NASA:n Mars Exploration Programissa.
 
HMS Beagle Galápagossaarilla

Ainoa tunnettu Syms Covington (1816–1861) oikealta nimeltään Simon Covington oli pelimannina ja hyttipoikana HMS Beaglella, laivalla, jolla Charles Darwin kävi mm. Galápagossaarilla. Hänestä tuli Charles Darwinin avustaja ja hänet nimitettiin Darwinin henkilökohtaiseksi palvelijaksi vuonna 1833. Syms Covington jatkoi Darwinin palveluksessa matkan jälkeen aina vuoteen 1839. Tämän jälkeen Covington muutti Australiaan, ryhtyi tai pääsi siellä postimestariksi, ja meni naimisiin Eliza Twyford’in kanssa.

Sarah Palin ei ole ennakkoluuloton eikä liberaali politiikan tutkija Georgetownin yliopistosta, vaan entinen Alaskan kuvernööri ja aatemaailmaltaan vanhoillinen kreatistirepublikaani.

Että se siitä sitten. Se on moikka moi!
Brian Dunbar, NASA



     Toivoo Brian Dunbar, NASA, Virallinen tiedoittaja




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti