tiistai 23. helmikuuta 2016

”STALININ TOTUUS” -PALKINTO ON MYÖNNETTY VLADIMIR PUTINILLE




Putinin piilodatša, jonka kanssa 
Vladimir Putinilla ei ole
tietenkään mitään 
tekemistä, 
Valamossa Laatokalla.
Etualalla Eurokopteri
Venäjän vapailla, demokraattisilla vaaleilla - ruhahah-hah-hah-hah-haa - valitulle presidentille Vladimir Putinille on myönnetty Venäjän arvostetuin siviilipalkinto ”Stalinin Totuus”. 

”Stalin Totuus” -palkinto annetaan tunnustuksena venäläiselle, joka kaikkein johdonmukaisemmin ei kerro koskaan totuutta. Puolueettomaan palkintolautakuntaan kuuluu sattumoisin – miten ollakaan – seitsemän Putinin perheenjäsentä ja lähipiiriläistä. sekä perheen ulkopuolisena jäsenenä, ja lautakunnan puheenjohtajana Moskovan ja koko Venäjän patriarkka Kirill. Palkintolautakunta kokoontui päättämään palkinnonsaajasta tällä viikolla Putinin piilodatšalle Valamon luostarisaareen Laatokalle, ja äänesti voittajaksi yksimielisesti Vladimir Putinin.


TANA -sorkkajyrä
Palkintolautakunnan puheenjohtaja patriarkka Kirill luki palkinnonjakotilaisuudessa seuraavansisältöisen ilmoituksen: "Vladimir Putin – mikä saattaa hyvinkin olla hänen oikea nimensä, mutta täyttä varmuutta siitä ei ole – Venäjän Olympiakomitean kunnianarvoisa kokoonkutsuja, Buk-ohjusten laukaisualusta, Krimin Vapauttaja Ukrainan fasistien ikeen alta, 18. danin mustan vyön judoka, yläruumis paljaana ratsastava adonis, Formula 1-kuski, lyömätön jääkiekkoilija ja tuontielintarvikkeiden kaatopaikkojen väsymätön Tana -sorkkajyrä, sekä maailman kaikkien äitien toivevävy on saanut tämän korkeimman kunnianosoituksen.”
Yläkroppa paljaana
ratsastava Putin


Muunmuassa siitä tosiasiasta valehtelu – tämä vale käänsi lautakunnan jäsenten päät lopullisesti palkinnonsaaja Putinin kannalle – että jotkut valehtelevat kusipäät ovat äskettäin mystisesti kadonneet, tulleet ammutuiksi, tai kuolleet radioaktiiviseen myrkytykseen, tahikka vangittu tekosyihin vedoten, ja jotkut Venäjän antidoppingjohtajat ovat ihan noin, tuosta vaan kuolleet, Vladimir Putin on valehdellut, ettei hänellä ole näiden tapausten kanssa ollut osaa, ei arpaa."


Ääni kunnioituksesta väristen palkintolautakunnan puheenjohtaja patriarkka Kirill jatkoi: "Vladimir Putin on kaikkien aikojen suurin valehtelija ainakin koko Venäjänmaalla – jos ei vallan koko maailmassa.”


Tässä Putin sen kokoisena,
kuin hän todellisuudessa on.

Valokuva ei valehtele!
Jo vuosia hän on valehdellut ikänsä, on valehdellut pituutensa ja painonsa, on valehdellut peniksensä koon ja missä hän on sitä muka heilutellut. Putin on valehdellut, ettei Venäjä suunnittele hyökätä itseään pienempien naapurimaiden kimppuun, eikä harkitse rajojensa siirtämistä suvereenien naapurivaltioiden maaperälle. Vladimir Putin on yleensäkin valehdellut ihan kaikesta. Hän on jopa valehdellut itselleen, ja on siten valehdellut, ettei valehtele itselleen. Hän todella on maailmanluokan valehtelija, ja hänen mielestään hänellä on tällä hetkellä nimissään valheiden kertomisen maailmanennätys, mikä taas on yhtä suuri valhe, kuin että venäläinen vodka olisi 100% puhdasta viinaa. Stalin olisi ollut ylpeä hänestä – ehkä myös jonkin verran kateellinenkin – ja me odotammekin innokkaasti, millaisia emävalheita tämä meidän ”kansakunnan suuri johtaja” suustansa suoltaa tulevina aikoina – ja se, ettei tuo ole valhe, onkin ainoa ongelma."


Muutakin ennenkuulumatonta on Vennäinmaalta kuultu. Äiti Venäjän ylin johtaja Vladimir Putin on julistanut radioaalloilla, että Venäjä on homojen salainen seksiparatiisi.


Venäjän johtaja arvosteli seksuaalivähemmistöjen radiokanavalla muun maailman suhtautumista homoseksuaaleihin, ja kiitteli oman maansa ohjelmaa.
Homoja


Venäjän kansallislaulun soidessa taustalla Putin paljasti totuuden maansa homoseksuaalien kohtelusta maalailemalla Venäjän seksuaalisena paratiisina niille, jotka haluavat juhlia sukupuolista suuntautumistaan.


Putin aloitti sanomalla: "On hyvin tiedossa, että Amerikassa ja Länsi-Euroopassa homojen seksi on vähän sellaista lällärien hommaa. Piiskat, ketjut ja muut kahleet ovat länsimaissa ihan aliarvostettuja."


"Ei-perinteisesti seksuaalisesti suuntautuneet eivät halua matkia heteroiden sukupuolielämää; he eivät halua suorittaa aktia lähetyssaarnaaja-asennossa, he eivät halua pitää vaatteita päällään, ja he ovat onnellisia ollessaan nöyriä ja alistuvia heteroille. He haluavat nahkaa, bondagea ja alistavia fetissejä; itse olen usein ollut homojen märissä päiväunissa se dominoiva osapuoli. Vilpittömänä kiitollisuuden osoituksena näitä seksuaalisten vähemmistöjen märkiä päiväunia, joissa olen dominoivana osapuolena, kohtaan olen vahauttanut säännöllisesti kehostani pois kaiken karvoituksen. Näin voin palvella paremmin ja tasapuolisemmin koko Äiti-Venäjän kansaa."


"Uskon, että kaikkien olisi voitava toteuttaa itseään seksuaalisesti. Ja That's it. Homoihmiset ovat tervetulleita Venäjälle bilettämään kaiket päivät ja yöt estottomasti ilman vaatteita, ja kutsumaan demoneita fetissiklubeihinsa."


Presidentti Vladimir Putin jatkoi: "Pitävätpä he itseään miehinä, tai naisina, sillä ei ole väliä. Nainen, mies, karhu, lemmikkieläin, vaippaikäinen, entäs sitten? Jotkut heistä eivät edes tiedä, mitä vittua he ovat."


"En näe, että täällä meillä rikottaisiin millään tavalla homojen oikeuksia. Avoimen homoseksuaali mies voi maata kenen kanssa hän haluaa, kunhan hän on ja pysyy sen maskuliinisemman yksilön alla. Homot ovat tervetulleita sitoutumaan ja käyttämään suukapulaa tämän meidän isänmaamme alaisuudessa."

Heteroita. Tai tiiä
noista 
tipuloista

"Meillä ei ainoastaan tunnusteta seksuaalista poikkeavuutta, vaan se on jopa tavoitettavissa oleva ominaisuus. Äiti Venäjällä on kaikilla yhtäläiset oikeudet ja unelmat ovat saavutettavissa, mutta tuosta ällöttävän tavallisesta heteroseksistä on vaan tullut jokinlainen muotivillitys", Vladimir Putin sanoi tämän haastattelunsa lopuksi.


Natalia Timakovan sijaan
tässä on Sveta Timakova,
koska tää on vaan nätti!
Edellä olleen radio-ohjelman jälkeen Putin sai puheenkirjoittajansa Natalia Timakovan välityksellä Elton Johnin lähettämän viestin, että tämä haluaa tavata intiimisti ja yksityisesti Putinin!


Homojen oikeuksien puolesta Venäjällä kampanjoinut Elton John on tullut julkisuuteen, ja pyytänyt hyvin yksityistä tapaamista mega-macho-hetero-presidentti Putinin kanssa!


Putin vastasi hänelle tyypillisen diplomaattisen terävästi: "Rakas Elton, minulla on oiva ajatus, jonka yhteydessä voitte toteuttaa homojen oikeuskampanjaanne; liittykää Ukrainan armeijaan! Olen varma, että meidän heterot venäläiset sotilaamme haluavat tavata teidät ja opettaa teille, millainen on venäläinen tosimies!"


Sir Elton John
Sir Elton, melko järkyttyneenä Putinin äkkijyrkästä ja tahdittomasta kieltäytymisestä olemasta missään tekemisissä venäläisen kuuden tähden hotellin yksityissviitissä viihtyvän tunnetun homomiehen kanssa, vastasi: "Rakas herra Putin, kiitos ystävällisistä kutsusta päästä lähitaisteluun teidän Ukrainanssa taistelevien venäläissotilaidenne kanssa. Mieluummin kuitenkin olisin kaivannut yhteenottoanne vähemmän julman miehisen veljeyden merkeissä. Teidän sotilaanne voivat olla fyysisesti kovia, karkeita ja raakoja, mutta tällaista minua kohtaan osoittamaanne henkistä julmuutta en siedä, joten vetäkää käteen, etten paremmin sano!"
Maria Sharapova
voitettuaan
Ranskan Avoimet
vuonna 2012


Putin, vaikka hymyileekin yleensä koko matkan lietsoessaan kolmatta maailmansotaa, kuin Maria Sharapova voitettuaan Ranskan Avoimet vuonna 2012, ei voi sivuuttaa Eltonin vastausta ihan noin vain, ja vastasi: ”Herra Elton siis käskee Venäjän presidenttiä vetämään käteen! Eihän se sellainen käy, koska Venäjän presidentillä on jo päivittäisissä sotatoimissa kädet täynnä muutenkin! Siispä herra Elton saakin kaikin mokomin tulla tekemään sen!”


Aika velikultia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti