lauantai 20. marraskuuta 2010

VIIDAKON ENSIO OLUT JA LATU-JANE



Apnia, vai olisiko  tässä
Viidakon Ensio Olut.



Viidakon Ensio Olut oli elellyt apinoiden kanssa huoletonta poikamieselämää viidakossa kolmekymmentä vuotta; söi apinoiden kanssa, nukkui api­noiden kanssa, leikki apinoiden, varsinkin apinan nimeltä Apnia, kanssa, mutta sukupuolitarpeensa hän tyydytti sopivan kokoisissa ja -muotoisissa puunkoloissa. 



 
Tämä ei ole Viidakon 
Ensio Olut, vaan 
vasemmalta oikealle 
menevä Jari Sarasvuo, 
joka nukkui koulussa 
 fysiikan tunneillla, 
ja nyt luulee, että
 painovoimakenttä 
magnetisoi  
kompassineulan!



Tämä puolestaaan ei ole 
Jari Sarasvuo,älä anna 
yhdennäköisyyden hämätä, 
tämähän on ihan selvästi 
apina, joka on ehtinyt käydä 
oikealla ja on tulossa sieltä 
nyt jo takaisin!
Latu-Jane, kuuluisa suomalainen murtomaahiihtäjä, joka harjoittelukauden ulkopuolella toimi iltapäivälehden tiedetoimittajana, oli kuullut huhun viidakossa elävästä apinamiehestä, Viidakon Ensio Oluesta, Apinain Kuninkaasta. 


Latu-Jane päätti ottaa selvän huhun todenperäisyydestä ja matkusti viidakkoon. Latu-Jane tiedus­teli viidakon reunalla asuvan paikallisen neekeriheimon päälliköltä, kuinka 
tämä Viidakon  Ensio Olut tavoitetaan. 

Päällik­kö kehotti ihan vaan piruuksissaan Latu-Janea menemään viidakon keskellä olevalle aukiolle ja omistautumaan täysin asial­leen. Ensin Latu-Janen tuli opetella Viidakon  Ensio Oluen kutsuhuuto, sitten heittää hiihtohousut sekä alushousutkin pois ja asettua liikkumattomana selinma­kuulle jalat levällään; kyllä Viidakon  Ensio Olut tällä keinoin löytyisi.


Onko hän
Latu-Jane?
Latu-Jane meni viidakon keskelle, löysi aukion, huusi pariinkin otteeseen Viidakon  Ensio Oluen kutsuhuudon, heitti jalastaan hiihto- ja alushosut - varmuuden vuoksi vielä paidan sekä rintaliivitkin päältään pois, koska neekeripäällikkkö oli käskenyt omistautumaan asialleen täysin - kävi sitten keskelle aukiota selälleen ja levitti reitensä. Levittipä vielä kätensäkin!
Joukkoliikenteen
liaani


Kotvan kuluttua viidakosta kuului Viidakon  Ensio Oluen ulvova vataushuuto ja viidakko vaan rapisi kun Viidakon  Ensio Olut saapui paikallisliikenteen liaanilla paikalle. Nope­asti Viidakon  Ensio Olut kipaisi keskellä aukiota jalat levällään makaavan Latu-Janen luo ja potkaisi napakasti tätä jalkoväliin.


Neljäs apina katseli huuli pyöreänä,
mitä ihmettä nyt tapahtuu.







-     Ai helvetin helvetti! Miksi Sinä minua pilluun potkaisit, sehän sattui, Latu-Jane ihmetteli. 



-    Viidakon  Ensio Olut tarkastaa, ei oravia!

1 kommentti:

  1. Höh naapurin Ville meni kauppaan pikkuvejensä kanssa ja osti paketin tampakseja. Myyjä kysyi pahuttaan, tiedätkö miten näitä käytetään ?
    No Ville vastasi ettei ole aivan varma, mutta tuo pikkuveli on vasta viisivuotias ja ei osaa uida, pyöräillä eikä sukeltaa, mutta tv-mainoksen mukaan noita kaikkia voi tehdä näillä.

    VastaaPoista