torstai 21. heinäkuuta 2016

OHJEITA MERIPÄIVÄVIERAILLE



Taas on tulossa tänne Kotkansaarelle Kotkan Meripäivien viettoon hyvän matkaa kolmattasataatuhatta ihmistä.

Olkaat kaikki tervetulleet, mutta muistakaa, että täällä myös asuu ihmisiä, meitä kotkalaisia, myös Meripäivien aikana.

Älkää siis huutako kaiken yötä ihmisten ikkunoiden alla, älkääkä ainakaan yrittäkö kurkkia sisään ihmisten ikkunoista, kuten eräs pöljä teki tuossa kymmensisen vuotta sitten, sillä asunnossa saattaa asua – kuten täällä – äkäinen setä.

Älkääkä te perskuleen kakarat yrittäkö vaahdottaa Sibeliuspuiston suihkulähdettä, sillä se on niin vanha pila, niin vanha, ettei teistä ollut tehty vielä edes hankintasuunnitemaa saati -sopimusta; rakennesuunnittelijakin taisi olla vielä valitsematta, kun se oli vaahdotettu jo ensimmäistä kertaa.

Ja rahaa sitten repullinen mukaan – ainakin – kyllä sille täällä aina jotain käyttöä löytyy! Kotiinviemisiksi voit sitten ostaa viimeisillä rahoilla sen rahoista tyhjentyneen repun sitten täyteen vaikka possoja!


Esimauksi laitan tähän muutamia kuvia aiempien vuosien Kotkan Meripäivien avajaisten Meripäiväparaatista. 

Parasta nähtävää tämä on tietenkin torstaina neljän jälkeen 28.7. livenä kadun varrella katseltuna.


Kotkan Vesipäivät







































Oi mikä soma valkoisen vekkihameen helman heilahdus ja siro ja suloinen on säären nousu Kotkan naisvoimistelijoilla! Täst tällasest se ”Ensio Olutkii” tykkäis, jos ei olisi pelkkä blogikirjoittajan mielikuvitushahmo!

Ens torstaina se hulina sitten taas alkaa. Että siitä vaan hulisemaan heti alusta alkaen oitis!

Ohjelmassa on lauluva ja on soittova, tervetulova!

Niin, ja tappelu alkaa sitten tavalliseen aikaan; puukot, puntarit ja muut astalot on luovutettava pois järjestyksenvalvojille Meripäivien porteilla. Eikä maassa makaavaa sitten potkita; se sellainen on lapsellista!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti