torstai 16. lokakuuta 2014

NYT KAIKKI TVERKKAAMAAN!



Ensio Olut on toki aiemminkin kuullut sanan "tverkkaus", mutta on mieltänyt sen lähinnä jonkinlaiseksi tekstiileiden käsittelyyn liittyväksi termiksi. Mutta Ensio Oluen mieli muuttui, kun näki ensimmäistä kertaa tverkkausta käsittelevän videon!




Tverkkaushan on peppulihojen pyöritystä! Itse ei Ensio Olut titaanista tehtyine lonkkaivelineen tuohon pysty, mutta silmä jos toinenkin kyllä mokomasta touhusta nauttii!


Ohessa olevien tverkkausvideoiden saatesanoiksi seuraa tässä Ensio Oluen itsensä ihan omin avuin suomentama suomennus amerikan-englanninkielisestä tekstistä:


"Unohda tylsät yliopisto-opinnot ja tverkkaa tiesi kuusinumeroisiin tuloihin!

Jessica
Aivan niin, ei tarvitse olla muuta kuin lahjakas, kuten 22-vuotias Jessica Vanessa Floridasta, olla muodollisesti pätevä ja tverkata, niin tie suuriin rahoihin on avoinna ilman ulkopuolista työvoimaa ja ilman tylsää työtä.

Vanessa – aiemmin peruskoulun koulunkäyntiavustaja, nykyisin "ammattitverkkaaja" – tienaa nyt kuusinumeroisen dollarimäärän, on ostanut auton ja maksanut pois kaikki velkansa.

Vanessa, itseoppinut tverkkaaja – vain joitakin paikkoja mainitaksemme – tverkkaa rannalla, omassa huoneessaan, kuntosalilla, ja tien päällä. Hän myös opettaa ihmisiä tverkkaamaan.

Vanessalla on 2.000.000 seuraajaa Vine-videoidenjakamissivustossa, ja hänellä on ammatinvalinnassaan perheensä tuki.

Daily Maili-lehden haastattelussa hän paljastaa, että hänen veljensä toimii hänen videokuvaajanaan. Daily Mail on myös haastattelut tytön isää, ja tämä sanoo, että vaikka hänellä oli aluksi vaikeuksia yhdistää tyttäreensä jotain niin "seksuaalista", kuin tverkkaaminen, hän on hitaasti alkanut ymmärtää jutun jujua.
Jessica

Daily Mail raportoi myös, että "suuret yritykset ovat panneet merkille Jessican mainosarvon ja ovat tarjoutuneet maksamaan hänelle suuria summia vastineeksi siitä, että hän mainostaa näiden firmojen tuotteita niille kahdelle miljoonalle innokkaalle seuraajalleen."

Jessican matka suosioon ja vaurauteen ei kuitenkaan ole sujunut ilman sudenkuoppia. Internetin väärinkäyttö oli asia, jota hänen oli jonkin aikaa erittäin vaikea käsitellä. Hän kertoo, että karmean monet ihmiset brändäsivät hänet "huoraksi" hänen tverkkausvideoidensa takia ja pyrkivät käyttämään häntä hyväkseen.

"Lukitsin itseni huoneeseeni ja itkin. Tunsin oloni yksinäiseksi, vaikka minulla oli 1,9 miljoonaa seuraajaa."”

Käännös päättyi tähän. Ja nyt kaikki kynnelle kykenevät eiku tverkkaamaan vallan vaan!












http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2786645/Twerking-Nine-To-Five-Ex-teaching-assistant-earning-six-figure-income-shaking-bottom-Vine.html#v-3831024231001



https://v.cdn.vine.co/r/videos/1674401C761123449999767011328_2fc6298bf0e.5.1.16779293740281937098.mp4?versionId=FVKrAEdWf2SN71gLrxWodnAQcjA_aLIA


Jos nämä opetusvideot eivät lähde pelkästään nepauttamalla käyntiin, niin mustaa rivit hiirellä, kopioi ja liitä tekstit hakukoneen otsikkoriville, sitten paina enteriä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti