tiistai 14. tammikuuta 2014

PENISPUMPPU



Artikkeli:
Punppu
Yhdysvalloille jättilasku penispumpuista - vaikuttaa säästösuunnitelmiin
Tiistai 14.1.2014 klo 02.44

Yhdysvalloissa ikäihmisille tarjottavat penispumput tulevat kalliiksi hallitukselle.
Lähes puolelle miljoonalle kansalaiselle hankitut penispumput maksoivat 172 miljoonaa dollaria eli noin 126 miljoonaa euroa vuosina 20062011. Penispumppujen menekki on kiihtynyt viime vuosina.

S-Pankin S-Säästörahasto
Laita Bonus poikimaan nyt S-Säästörahastoon. Aloita heti.
www.s-pankki.fi/rahastot
Maalämpöpumppu Kouvolassa
Paras hinta-laatusuhde! Suunnittelu, asennus ja etävalvonta
costella.fi/maalämpöpumppu

Penispumppujen ostaminen liittyy iäkkäille tarjottavaan hallituksen terveysohjelmaan. Pumppu on harvoja keinoja vaikuttaa vanhenemisen mukanaan tuomiin erektio-ongelmiin.

Penispumpun keksijä ja sen vaimo,
pöydällä vastakeksitty penispumppu
Penispumpuista tullut jättilasku vaikuttaa jopa Yhdysvaltojen säästösuunnitelmiin, kun päättäjät yrittävät sopia merkittävistä budjettileikkauksista.
Yhdysvaltain hallinnon tarkastusvirasto arvostelee penispumpuista maksettua hintaa. Viraston mukaan pumput olisi saanut hankittua markkinoilta yli kaksi kertaa nähtyä edullisemmin.
IL / STT

Artikkelin toimittajalla on tainnut olla koulussa lyhyt matematiikka.


Miten se nyt menikään...
Ensio Oluen pitkän laskuopin mukaan siis, jos yksi penispumppu on maksanut – sanotaan nyt vaikka esimerkiksi 100,- dollaria – niin kaksi kertaa sata dollaria on kaksi sataa dollaria, eli kaksi kertaa halvempi ostos merkitsee sitä, että muulla tavalla, kuin miten ne on hankittu, penispumppujen toimittaja olisi maksanut tilaajalle päin, siis Yhdysvaltain hallinnolle, tarkoittaa, antanut rahaa, ainakin sata dollaria per penispumppu. Yhdysvaltain hallinto olisikin näin saanut rutkasti hynää kirstuunsa!

Katso myös Googlen asiayhteyteen sopivat mainokset! Pumppu, kuin pumppu!


Sitten varoittava uutinen Amerikasta 26.9.2005.
Lähde World News, WalesOnline.
Suomentanut Ensio Olut ihan ite

Tuomari käytti penispumppua murhaoikeudenkäynnin aikana.

Yhdysvaltalaista tuomaria syytettiin oikeudessa kolmesta siveettömästä teosta. Tuomarin väitetään masturboineen käyttäen penispumppua toimiessaan oikeuden puheenjohtajana murhaoikeudenkäynnissä.
 
Liian tehokas?

Todistajat väittivät, että he kuulivat laitteen aiheuttamaa ääntä tulleen oikeuden puheenjohtaja Donald Thompsonin viitan alta, kun tämä istui oikeutta.

Kyseinen 58-vuotias entinen Oklahomalaisen Creek Countyn tuomioistuimen tuomari oli toiminut 22 vuotta samaisessa tuomioistuimessa, jossa häntä nyt syytettiin, käräjätuomarina.

Seksilelu tullaan esittämään todistuskappaleena oikeudenkäynnin aikana.

Tuomioistuin hyväksyi myös toisen tuomari Thomsonin käyttämän pumpun todistuskappaleeksi, vaikka hänen asianajajansa väitti tuon olleen jo todisteena vanhentuneen.

Sarah Palin
also known as
"The Penis Pump of Alaska"
Syytteessä Thompsonille vaadittiin 10 vuoden ehdotonta vankeustuomiota ja hänen olisi maksettava lisäksi 20.000 dollarin sakko kustakin rikoksesta. Jos hänet tuomitaan, hänet olisi syytteen mukaan lisäksi rekisteröitävä vankilasta vapauduttuaan sukupuolirikoksentekijäksi.

Thomsonia syytettiin penispumpun käytöstä kahden murhaoikeudenkäynnin sekä yhden riita-asian aikana vuonna 2003.

Todistajina toimineet näiden edellä mainittujen oikeudenkäyntien valamiehet väittävät kuulleensa ikään kuin polkupyörän pumpun tai verenpainepumpun äänen.

Yksi todistajista kertoi kuulleensa sellaista imuääntä, jotenkin näin: ”vuh, vuh” ja oli nähnyt Thompsonin tekevän samalla liikkeitä ylävartalollaan sekä käsillään; valtion yleinen syyttäjä arkistoi myös tämän lausunnon oikeuden istunnon asiakirjoihin.

Tuomioistuinreportteri Lisa Foster kertoi viranomaisille, kuinka hän oli aivan selvästi lähes päivittäin nähnyt tuomarin laittavan paikoilleen ja käytävän laitetta oikeudenkäynnin aikana, ja että käytön äänet kuuluivat hänen tekemältään ääninauhalta.

Kasvisteilijät hoi!
Siis näin puut lisääntyvät!
Lisa Foster väittää, että hän tehdessään muistiinpanoja sekä edellä mainitsemansa istunnon, että toisen oikeudenistunnon aikana elokuussa 2003, joka koski ensimmäisen asteen murhaa, aikana näki Thompsonin käyttävän penispumppua.

Näitä outoja tapahtumia myös todistavat poliisien todistajanlausuntopaperit.

Tuomioistuimen tilaaman valaehtoisen lausunnon mukaan DNA-näytteet vahvistavat, että oikeussalista ja toimistosta löydetyt tahrat olivat Thompsonin kuivahtanutta siemennestettä.

Tuomari C. Allen McCall ei vielä päättänyt, saavatko valamiehet kuulla rouva Lisa Fosterin äänitallenteen.

Thompson väittää, että pumppu oli ollut vain pilailulahja lahja eräältä ystävältä.
 
Keksijä keksii lisää
Coca-Colaa

Oikeudenkäynnin osapuolet alkoivat seuloa Oklahoman tuomioistuimeen valamiehistöä 350 ehdokkaan joukosta. Oikeudenkäynnin arveltiin kestävän noin kaksi viikkoa.

Miten jutussa kävi, sitä ei tietolähde kerro. Mutta, kuten kaikki tiedämme, tuollainen – jos ei muuta – niin aiheuttaa ainakin sokeutta ja mädännyttää selkärangan!



Lopuksi tositarina siltä ajalta, kun Ensio Olut kävi vielä ravintoloissa.

Kello oli vähän yli puoli kuusi tammikuisena maanantaina illansuussa, Ensio Olut oli vasta muuttanut Kotkaan ja istui nyt vanhan opiskelukaverinsa Olli Vaaran kanssa muutamalla kaljalla ravintola Katariinan baaritiskillä.

Ravintola oli lähes tyhjä, kunnes se ikään kuin ryntäyksenomaisesti noin kello kuusi täyttyi parhaimpiinsa laittautuneista naisista.

-          Onkos täällä joka ilta tällainen meno, Ensio Olut ihmetteli vierustoverilleen.
Päänsärkyyn Bayerin Aspirin!

-          On ollut jo jonkun vuoden. Naiset tulevat odottamaan Puosu-Paavoa; se tulee tänne joka ilta tasan seitsemältä.

-          Onko se joku paikallinen rokkivaari Hotanen, vai mikä kuuluisuus, Ensio Olut jatkoi ihmettelyään.

-          Ei se mikään rokkivaari, eikä edes vaari-iässä; onpa vaan kuitenkin aika kulahtaneen näköinen ukko. Hotasestakaan en tiedä; ei kai kukaan tiedä, mikä sen sukunimi on, sitä vaan sanotaan Puosu-Paavoksi, tai Puujalka-Paavoksi, se on joku merimies, joutunut työkyvyttömyyseläkkeelle, kun sen toinen polvi on työtapaturman takia jäänyt suoraksi. Tuossa se Museokadulla asuu, joten paikallinen kuuluisuus se kyllä on.

Puosu-Paavon
oloinen Kippari-Kalle
Kaverusten keskustellessa yli-ikäisen Kippari-Kallen oloinen, hieman nuhruinen papparainen asteli toinen jalka suorana ravintolaan, nousi vammansa takia hieman hankalasti baarituolille istumaan, tilasi naisten kiljuessa suoraa huutoa tequila-paukun, ripotteli suolan kyynärtaipeensa päälle, nuolaisi sen siitä, heitti tequilan naamaansa, imaisi sitruunanlohkoa, maksoi, nousi, tyrkki rumemmat naiset syrjään ja lähti ulos kainaloissaan maakunnan upeimmat mirkut.

      -      Kuka toi oli ja miten helvetissä se ton nyt teki, sillähän on puujalka, ja rumakin se on kuin itse piru, Ensio Olut kummasteli.



Ihmeainetta

-       Se oli Puosu-Paavo. Me äijät on yritetty ottaa siitä selvää ja pähkäity päämme puhki, mutta ei ole keksitty. Noin se tekee joka ilta, se tulee tänne tasan seitsemältä, tilaa yhden paukun Sierra –tequilaa tykötarpeineen, ripottaa suolaa kyynärtaipeensa päälle, nuolaisee suolan siitä pois, heittää sen tequila-paukun naamaansa, imaisee sitruunaviipaletta, maksaa ja lähtee sitten aina kahden seutukunnan kuumimman giltsin kanssa pois.


 -          Olisiko syy tuossa Sierra –tequilassa. Se saattaakin olla ihmeainetta! Onko joku täällä kokeillut sitä, Ensio Olut uteli.


 -          Joka ukko täällä on, mutta ei se jostain syystä toimi muilla, vain Puosu-Paavolla. Vallan kumma juttu.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti