perjantai 1. helmikuuta 2013

ENSIO OLUEN KUUMAA SAHAHRAN ILMAA®!




Suurtalouspakkaus
Ensio Oluen Kuumaa
Saharan Ilmaa
®
Seuraava jommankumman iltapäivälehden uutinen: ”KIINAN SAASTEET POIKIVAT LIIKEIDEAN: PUHDASTA ILMAA PULLOSSA. Kiinalaismiljonääri Chen Guangbiao myy puhdasta ilmaa saasteista kärsiville Pekingin asukkaille”, herätti Ensio Oluen aivoriihikopassa heti oivan bisnesidean: kaikille talvessa kärvisteleville ihmisille – myös niille, jotka valehtelevat ainakin itselleen, että rakastavat talvea – voi myydä vallan maailmanlaajuisesti Ensio Oluen Kuumaa Saharan Ilmaa®! (Kuten huomaatte, Ensio Olut on jo ehtinyt rekisteröimään tavaramerkin ” Ensio Oluen Kuumaa Saharan Ilmaa®")


Mikä olisikaan mukavampaa, kuin talvipakkasessa vetää kohmeiseen henkitorveensa joskus henkäyksen  ehkä välillä jopa pari hengenvetoa Ensio Oluen Kuumaa Saharan Ilmaa®


      1 L pullo ja ½ L sumutinpullo
Ensio Oluen Kuumaa 
Saharan Ilmaa®





Ensio Olut on myös ihan itse suunnitellut 0,5 L:n, 1 L:n, sekä 10 L:n vähittäismyyntipakkaukset Ensio Oluen Kuumaa Saharan Ilmalle®



Port Autonome de Dakar
Ensio Oluen Kuumaa Saharan Ilmaa® voidaan pumpata Saharasta putkilinjaa pitkin esimerkiksi Senegalin pääkaupungin Dakarin satamaan, jossa siitä täytyy ensin tietysti suodattaa skorpionit ja hiekanpöly pois, jotta se voidaan raikkaana ja puhtoisena nesteyttää noin 202,65 baarin (bar) paineessa ja - 196 ºC:n lämpötilassa seitsemässadasosaan kaasumuotoisesta ilmasta (so. 1 m3 ilmaa kaasuna = 0,0014285 m3 ilmaa nesteenä), jolloin sitä voi laivata kuljettaa vallan mainiosti – ja vieläpä melko edullisesti ympäri maailmaa nesteytettyä kaasua kuljettavilla LNG-tankkereilla.


LNG-tankkeri
LNG-alusten säiliöiden koko on tyypillisesti 120.000 – 170.000 m3; tämän määrän siis voi kuljettaa aina kerralla yhdellä Ensio Oluen Kuumaa Saharan Ilmaa® nesteytettynä. Tästä saa siis noin 171,42 – 242,85 miljardia 1 L:n pullollista Ensio Oluen Kuumaa Saharan Ilmaa®!

(Ihan vaan varmuuden vuoksi, jos joku vaikka ei osaa hahmottaa, kuinka paljon on 1 miljardi; esimerkiksi 1 miljardi € on kilomerin korkuinen pino sileitä 100 €:n seteleitä tiukasti päällekäin pinotuna  miljoona € on vastaavasti vaivaisen yhden metrin korkkuinen.
Mikrometri

Nuo mitat eivät perustu arvaukseen, vaan ammoin Ensio Oluen opiskeluaikana -70–luvulla  mikrometrillä tehtyihin tieteellisen tarkkoihin mittauksiin. 




Tällainen oli 10 mk:n 
seteli  1970 -luvulla; 
sillä sai ainakin 
8 kaljaa ravintola
Ollivaarassa!
Insinöörioppilaspojilla ei toki tuohon ammottavaan aikaan ollut miljardia euroa  vallankaan edes miljoonaa; elettiinhän markka-aikaa ja A-olut maksoi Ravintola Ollivaarassa muistaakseni tuolloin 1 mk 25 penniä – mittaus suoritettiin monelta tekulaiselta oppilapselta yhteen nippuun haalitulla kymmenellä 5 mk:n setelillä – saattoipa joukossa olla jopa joku Paasikivi-kuvallinen kyppikin, ja tulos oli: 10 setelin nippun paksuus on melko tarkkaan ja just jetsulleen jees 1 mm => 1.000 € sileinä 100 €:n seteleinä = tuo 1 mm, 10.000 € = 1 cm, 100.000 € = 10 cm, 1.000.000 € = 1 m, 1.000.000.000 € = 1 km).

LNG-satama



LNG-nesteilmatankkerit purkavat lastinsa tietysti LNG-satamien tyhjiöeristettyihin nesteilmasäiliöihin, joten sellaisia tulee rakentaa kaikille alueille, joissa on ainakin johonkin vuodenaikaan kylmää.








Ensio Oluen Kuumaa Saharan Ilmaa®
pullottamo ja keskusvarasto
Sen sijaan, että ilmaa toimitettaisi vähittäismyyntiin nesteenä, ilma annostellaan asiantuntevasti jo pullottamossa, jossa vähittäismyyntipakkauksin pullotettu Ensio Oluen Kuuma Saharan Ilma® myös lämmitetään takaisin alkuperäiseen Saharan lämpötilaan.

Koska 1,5 ml:sta (n.1/3 teelusikallisesta) nestemäistä ilmaa tulee rapiat päälle toista kuutiota Ensio Oluen Kuumaa Saharan Ilmaa®, ei nestemäisen ilman jakelua tule antaa tumpuloiden  eikä ainakaan kyllä-minä-itse -miesten, eikä edes -naisten  käsiin, sillä jos nesteilmaa laittaa esimerkiksi yhden täyden ruokalusikallisen litran pulloon ja kiertää korkin tiukasti kiinni, niin hetken päästä pullo jo tömähtää. Ja kun tumpelon kämppään purkaantuisi jotain n 666667 m3 ylimääristä ilmaa, se kämppä räjähtäisi sen tuhannen päreiksi äkillisen ylipaineiskun vaikutuksesta.

Kun Ensio Olut perustaa koko liiketoimintansa maailmanlaajuiseen franchising-ketjuun, ja perii rojaltina vaikka vaan – sanotaan nyt , koska Ensio Olut on kaikkea muuta, paitsi ahne   vaikka vaan tuollaisen 0,05 € / vähittäismyyntiin toimitettu ilmakaasulitra Ensio Oluen Kuumaa Saharan Ilmaa® ja keskimääräinen LNG-laivalastillinen on noin 206,5 miljardia litraa ilmaa kaasuna, niin kaipa tuolla jollakin lailla toimeen tulisi.


Imuroiva siivooja.
Sama eesti keelde tõlgituna
"Koristaja paneb kohad puhtaks"






Saattaisipa Ensio Olut, kun rahat ehkä riittäisivät, joskus heikolla hetkellään siivoojankin imuroimaan palkata, koska Washingtonin yliopiston julkaiseman tuoreen tutkimuksen mukaan imuroivat miehet pääsevät vähemmän jörnimään, kuin ne miehet, jotka eivät imuroi...





Jos nyt kukaan enää tämän vähempää voisi imuroida?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti