maanantai 19. maaliskuuta 2018

NO JOHAN SE NYT MYRKYN LYKKÄS!






Suora lainaus MTV:n uutisista 17.3.2018:



Venäjän yllättävä vihjaus: Iso-Britanniaan päätyneen hermomyrkyn lähtömaa Ruotsi.



Ex-vakooja Sergei Skripal ja hänen tyttärensä Julia Skripal ovat edelleen tehohoidossa hermomyrkyn takia.
BBC:n toimittaja on juuri tämän
kuvan ottohetkellä juuri kysynyt
Putinilta, tietääkö hän ehkä,
kuka antoi käskyn myrkyttää
ex-vakooja Sergei Skripalin ja
tämän tyttären Julia Skripalin



Venäjän ulkoministeriön edustaja on yllättäen vihjannut, että Ruotsi olisi yksi mahdollisista maista, joista ex-vakooja Sergei Skripalin ja hänen tyttärensä myrkyttämiseen käytetty aine voisi olla peräisin.



Britannia on aiemmin kertonut, että myrkyttämisessä käytetiin Novitshok-nimistä hermomyrkkyä. Se on kehitetty aikoinaan Neuvostoliitossa.



Venäjän ulkoministeriön edustaja on Russia Today -lehden mukaan sanonut, että aine on todennäköisesti peräisin muista maista, kuten Ruotsista, Slovakiasta, Tsekistä tai Iso-Britanniasta. Asiasta kertoi Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Maria Zaharova Russia Today -lehdessä.

Vladimir Putin kiinnittää tässä Maria
Zaharovan rintapieleen "Emävale"-
tiedotusmitalia.
Länsimaissa Putinia syytettäisi
seksuaalisesta häirinnästä,
mutta ei Venäjällä. Tässä
Volodja seisoo muuten
jakkaralla.
  • Kemikaalin todennäköisin alkuperä on niistä maista, jotka 1990-luvun lopulta lähtien ovat eniten tutkineet Novitshok-projektia. Nuo maat ovat Britannia, Slovakia, Tsekki ja Ruotsi, kertoi Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Zaharova.
  • Myös Yhdysvaltoja on syytä epäillä, Zaharova lisäsi.



Ruotsin ulkoministeriö kiistää venäläisväitteet tuoreeltaan. Wallström tuomitsi väitteen Twitterissä.



Myös Tsekin ulkoministeri ja puolustusministeri tyrmäsivät venäläisväitteet.”



Lainaus päättyi juuri.


                             Ja tuon juuri antamansa 
                                 tiedotteen jälkeen, sekä
                             päälle Venäjän ulkoministeriön
                                 tiedottaja Maria Zaharova
                                       tanssii jokkantiin.


Kuten vallan hyvin tiedämme, Venäjähän ei suurin surmin syyllisty koskaan vilppiin tai edes minkäänlaisiin laittomuuksiin – ei ainakaan ulkomailla! Eikä venäläinen varsin valehtele, ei niin koskaan, jos silloinkaan!



Palataanpa kuitenkin ajassa – kuin aikakoneella ikään - hieman takaisin.



Vuoteen 2014.



Malaysia Airlinesin lento MH17



MH17:n putoamisen jälkeen erityisesti venäläislähteet syyttivät Ukrainan hallitusta koneen tuhoamisesta. Venäläisten mukaan lentokoneen olisi ampunut alas Ukrainan ilmavoimien SU-25-hävittäjä.


   
Venäjän armeijan naissotajoukot.
"Tulis kauheita lähitaisteluita, sais
Rahikainenkin Mannerheim-ristin!"




















Kansainvälinen ilmailurikostutkijaryhmä julkaisi vuonna 2015 raporttinsa, jossa se ilmoitti tulleensa siihen kiistämättömään tulokseen, että malesialaisen matkustajakoneen pudotti itä-Ukrainassa heinäkuussa 2014 Venäjän armeijan uusimmanmallisen Buk M1/9M38M1-ohjusjärjestelmän ohjus, joka tuotiin laukaisualustoineen Venäjältä juuri ennen tätä laukaisua, ja vietiin laukaisun jälkeen oitis takaisin Venäjälle. Ukrainan armeijalla ei näitä uusimmanmallisia Buk-ohjuksia ole, joten venäläisten Ukrainan armeijan osuudesta tähän täysin ulkopuolisten siviilien, 283 matkustajan, joista 80 oli lapsia, ja lisäksi vielä 15 lentokoneen miehistön jäsenen joukkomurhaan on täyttä Putinin puppua.

Buk M1/9M38M1
Venäjä tulee tunnustamaan tämän alas ampumisen omiksi tekosikseen vasta ”Putinilaisen Venäjän” kaatumisen jälkeen, kuten se tunnusti Mainilan laukauksetkin itse ampumikseen vasta Neuvostoliiton kaaduttua.



Tässä yhteydessä olisi tietenkin asianmukaista kertoa myös noista edellä mainituista vuonna 1939 Neuvostoliiton ampumista Mainilan laukauksista, mutta eipä kuitenkaan kerrota, vaan kerrotaankin Venäjän valtiojohtoisesta dopingista. 

Esimerkiksi Sotshissa vuonna 2014 pidettyjen talviolympialaisten – joita myös ”Putinin Olympialaisiksi” voittanee kutsua - testilaboratorion seinään oli tehty kädenmentävä reikä, jonka kautta kiellettyjä aineita sisältävät venäläisurheilijoiden dopingin kyllästämät kusinäytteet vaihdettiin Putinin itsensä antamien ohjeiden mukaisesti ”Venäläisten Isänmaan Ystävien” pulloihin kusemista ja korvauksetta kisaorganisaatiolle luovuttamiin puhtaisiin virtsanäytteisiin.



Venäläiset äänestivät ”vapaissa vaaleissa” taas presidentikseen vahvan johtajan, Putinin; eivät voineen äänestää hyvää johtajaa, sillä sellaiset Putin oli joko tapattanut, tai julistanut vaalikelvottomiksi.



Vahvan johtajan tunnistaa siitä, että hän peittää sisäpoliittisen kyvyttömyytensä tai haluttomuutensa etsimällä syyllisiä kansansansa kärsimyksiin valtionsa rajojen ulkopuolelta samalla kun hän ja hänen lähipiirinsä haalii kansan varat omille ulkomaiden pankeissa oleville tileilleen. Vahvoille johtajille pystytetään patsaita jo heidän elinaikanaan. Hyvä kansanjohtaja taas asettaa kansanosansa edun ja hyvinvoinnin etusijalle. Näitä hyviä kasanjohtajia on vaan valitettavan harvassa. Eikäpä hyville johtajille patsaita pystytetä.

Venäläinen kuvanveistäjä Nikita Gusev on valmistanut mallinsa kokoisen, noin 163 senttiä korkean suklaapatsaan Venäjän presidentistä Vladimir Putinista. Patsas tuotiin julkisuuteen toissa viikonloppuna Pietarin suklaafestivaaleilla.


Kuvaa tuosta suklaisesta Putinista 
ei tähän saatu, koska, kun kuva 
aiottiin ottaa, patsaan pers...
eiku siis takapuoli jo nuoltu 
puhki. Tässä sen sijaan 
laulu eräästä toisesta
patsaasta

Patsaaseen kului suklaata noin 68 kiloa.



Festivaalin järjestäjillä oli kova työ vahtia, ettei kukaan vieras pääse koskemaan Putin-patsaaseen tai esimerkiksi nuolemaan sitä.



Näiden vakavien, osin raskaiden asioiden jälkeen täytyy kertoa kuin kevennykseksi tähän loppuun aivan jotain muuta - esimerkiksi kissatarina, koska kissatarinat ovat niin söpöjä ja suloisia.



Kerrotaanpa siis kissatarina!



Ensio Olut on suorittanut – tuonhan jo toki tiedättekin – elämäntyönsä pääosin tienrakentajana, ja eritoten asfalttitöiden parissa. 1980-luvun alkuvuosina Ensio Olut oli vielä nuori - vain pätkän yli kolmekymppinen - ja vetreä työmaapäällikkö, ja työmaat sattuivat olemaan usein silloin eteläisessä päässä Suomea – paikkakuntaa ei liene tässä yhteydessä tapahtumien osapuolena olleen kissan yksityissuojan varjelemiseksi aiheellista kertoa.



Työmaapäällikkönä Ensio Olut joutui pyöriskelemään milloin missäkin, mm. koneasemalla – siis siellä, missä asfalttimassa valmistetaan, milloin taas katupäässä, levityspäässä, missä asfalttimassa sitten levitetään kulloiseenkin levityskohteeseen ja siitä tulee asfalttipintaa, asfalttia.


Kissa puiston puussa
Sattuipa kerran sitten niin somasti, että työkohteen lähellä olevassa rivitalossa asuvan pikkurouvan kissa oli heti aamutuimaan juossut kadun yli ja kiivennyt puiston puuhun, eikä uskaltanut tulla alas puusta. Ensio Olut ei tosin uskonut – eikä usko vieläkään – etteivätkö kissat uskaltaisi tulla puusta alas, ne eivät yleensä vaan halua; muutenhan puissa riippuisi siellä täällä nälkään kuolleiden kissojen raatoja ja luurankoja.



No, nyt tällä kertaa kuitenkin tuo pikkurouva uskoi, että tuo hänen kissansa ei uskaltanut tulla alas, koska se ei ollut tullut, vaikka hän oli sitä koko aamun aamutakkisillaan kutsunut alas väättämällä kisu, kisu, ja houkutellut sen herkulla, kalapuikolla.



Tietenkin Ensio Olut paikalle osuttuaan tarjoutui hakemaan kissan puusta – hänhän oli pienestä pitäen, -50-luvulta alkaen harrastanut puissa kiipeilyä – ja hakikin kissan ketterästi alas. Pikkurouva tuosta kiitollisena lupasi kissa sylissään keittää kotonaan Ensio Oluelle kahvit – pullaa ja pipariakin hän lupasi laittaa tarjolle. Kyllähän Ensio Oluelle aina kahvit maistuivat, varsinkin, kun pullaa ja myös piparia oli tarjolla.

Pikkurouva aamutakissaan puiston
puolella katua. Taustalla juuri se
puiston puu sekä vesiaihe



Ensio Olut nappasi pikkurouvan syliinsä ja kantoi pikkurouvan kissoineen päivineen kuuman, vasta levitetyn asfaltin yli ja lähti rivitalohuoneistoon kahville.



Kun Ensio Olut kahvit juotuaan vihdoin palasi ulos työmaalle, levitystyö oli edennyt niin, että ”Parooniksi” kutsuttu jälkijyräkuski osui paikalle ja tietenkin kysyi, että kai Ensio Olut oli saanut kiksauttaa pikkurouvaa, kun oli niin pitkään viipynyt. Johon Ensio Olut:



Ja kattia kanssa!”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti