keskiviikko 28. syyskuuta 2016

PÄSSIEN HOMOUTEEN KEKSITTY PARANNUSKEINO



Riemuun ratkennut Päivi Räsänen
Oikeutta eläimille ja homojärjestöt raivoissaan. Päivi Räsänen ratkesi riemuun.


Amerikan raamattuvyöhykkeellä Alabaman osavaltiossa Tuscaloosa Academy of Hoax and Sciencessä työskentelevät tutkijat ovat löytäneet parannuskeinon lampaiden homouteen.


Viiden viime vuoden aikana Tuscaloosa Academy of Hoax and Sciencen tutkijat ovat saaneet selville, että 8 prosenttia pässeistä on homoja. Tutkijat ovat saaneet myös selville, mikä aiheuttaa pässeille homoutta.
Homoja pässejä


Tutkijat tutkivat ensi alkuun musta tuntuu (mutu) -käsityksen mukaisia homokäyttäytymistä aiheuttavia tekijöitä, kuten aiheuttaako liian dominoiva äitilammas pässikaritsoissa homoutta, vai onko tämän käyttäytymismallin takana psykologinen tekijä, kuten joku vanhempi homopässi, joka johtaa nuorta pässiä harhaan. Kuitenkin tutkijat tulivat lopuksi siihen lopputulokseen, että homouden syy on geneettinen.


Vertailevan erotiikan dosentti
Tidy Pubichummock
”Geenitesteillä, jo aivan niillä yleisimmin käytetyillä, kuten polymeraasiketjureaktio (PCR) yhdistettynä minisekvensointiin sekä sanger-sekvensointiin ongelmaan saatiin ratkaisu. Geenitesteissä havaittiin, että uroslampaan – siis pässin - kromosomista 14 löytyy pässeille homoutta aiheuttava geenipoikkeama. Me pystymme nyt erottamaan ja korjaamaan geenimuuntelulla tämän geenin lampaiden DNA:sta; tällä toimenpiteellä varmistetaan, että tulevaisuudessa syntyneillä pässeillä esiinny homoutta. Sukupuolisesti terveet pässit siittävät vain heterolampaita, mikä taas on eduksi lammasfarmareille ja sitä kautta koko lammastaloudelle", sanoo tutkimusryhmän johtaja vertailevan erotiikan dosentti Tidy Pubichummock.


Tuscaloosa Academy 
of Hoax and Science

Sen sijaan, että maailman mediat ja suuri yleisö olisi juhlinut hurraa-huudoin ja ilotulittein tätä tieteellistä maatalouden läpimurtoa, Tuscaloosa Academy of Hoax and Sciencen tutkijoiden mainetta on yritetty mustata muun muassa ylikansallisen People for Ethical Treatment of Animals (PETA) ja Suomen Oikeutta Eläimille -järjestön, Homojen Oikeuksien Puolesta (HOP) sekä Luomuliiton toimesta. Kyseiset järjestöt ovat voimakkaasti kritisoineet Tuscaloosa Academy of Hoax and Sciencen tutkijoiden työtä. Tutkijaryhmän jäsenet ovat jopa saaneet tappouhkauksia.

                                                   
 Herra Slack Sternbore.
Onko täti setä, vai setä täti?
PETA-järjestön edustaja, lammaskampanjassa työskentelevä avoimesti homo Slack Sternbore, väitti Ensio Oluelle, että on täysin selvää, että tutkijoiden työskentely lampaiden parissa toimii vain johdantona ja alkusoittona menetelmän kehittelyssä ihmisiin soveltuvaksi.


"Seuraava vaihe on homomiesten ”parantaminen", herra Slack Sternbore väitti, "ja se tarkoittaa, että homot kuolevat sukupuuttoon eikä homoja voi korvata millään! Mistäs sitten saadaan lentokoneisiin stuertteja, mieslentoemäntiä? Entäs sisustustaiteilijoita? Tom of Finlandin alkuperäisiä taideteoksiakin myytäisiin kirpputoreilla eurolla, jos ei alle!"


Tom of Finland

Kun Ensio Olut kysyi, kantaako PETA-järjestö huolta eläinten itsensä hyvinvoinnista, herra Sternbore sanoi, "Tietenkin kannamme. Me tunnemme sen pässien 8 prosentin tuskan sydämissämme. Nämä pässit ovat todennäköisesti liian tyhmiä ymmärtääkseen, että pässien tulevat sukupolvet eivät välttämättä ole samankaltaisia kuin ne, mutta me välitämme siitä niiden pässinpäiden puolesta. Homo pässi ei ole – kuten väitetään - mikään kummajainen. On aivan normaalia, että osa pässeistä on homoja. Lammasfarmarit ovat aina kuohinneet homot pässit, tämä on mielestämme väärin ja kuvottavaa!"


Puhuvia lampaita
Keskusteluaan elokuvassa ”Babe – urhea porsas” esiintyneiden puhuvien lampaiden kanssa Ensio Olut sai kuulla, että nämä eivät olleet lainkaan samaa mieltä herra Slack Sternboren kanssa. "Emme usko, että herra Sternborella on sydämessään etusijalla meidän lampaiden etu", ne määkivät yhtenä laumana. ”Luullaksemme hän ajattelee ainoastaan ihmisiä ja hänen ajatusmaailmaansa on juurtunut kauhukuva, että tulevaisuudessa ei ole enää ainuttakaan homoa.”



”Mitä riemua sellaisesta meille on, että vaikka ne 8 prosenttia pässeistä voisikin jakaa herra Sternboren huolen tulevasta, muut 92 prosenttia pässeistä olisi tyytyväisiä, jos meidän lampaiden takaa salvettaisiin ne homot paimenet."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti