sunnuntai 25. syyskuuta 2016

AIVOPIERUJA



Donald Trumpin suu
USA:n presidenttiehdokkaan Donald Trumpin erityisavustajien estely-yrityksistä huolimatta Ensio Olut on onnistunut saamaan lyhyen erikoishaastattelun yksinoikeudella herra Trumpin suulta.


Haastattelu tapahtui valvontakameroiden katvealueella muutoin hyvin valaistulla kapealla kujalla Trump Towerin takana siinä ainoassa pimeässä nurkkauksessa, jossa olimme ehkä kameravalvonnan ulottumattomissa.


Herra Trumpin suu kertoi olevansa tällä hetkellä melkoisissa vaikeuksissa johtuen herra Trumpin omaan suuhunsa kohdistamista toimista; herra Trump on jopa uhannut nostaa oikeusjutun suutaan vastaan.


Donald Trump on hiljattain todennut, "Minun suuni puhuu usein sitten ihan mitä sattuu", ikään kuin hänen suunsa olisi jonkinlainen erillinen kokonaisuus, josta hän ei ole henkilönä vastuussa.
Aivopieru


Mr. Trumpin suu on yrittänyt monesti estää ja ennaltaehkäistä huonot lausunnot – aivopierut, kuten niitä tavataan nimittää – mutristamalla huulia ennen niiden pääsemistä julki.


Yleisesti on ihmetelty, kuinka tämä Mr. Trumpin ja Mr. Trumpin suun väitetty erottaminen toisistaan on selitettävissä. Politiikan tutkijat ovat tulleet siihen tulokseen, että tämän ongelman ydin on ensisijaisesti se, että herra Trump haluaa syyttää muita omista virheistään.


Herra Trumpin suu halusi lisätä tutkijoiden lausuntoon: "Hän, siis herra Trump, en minä, on tässä pomo."

 
Trumpin Torni
Tässä vaiheessa kuului ääni, joka sanoi jostain Trump Toverin takapihan kujan valvontakameroiden takaa jostain pimeästä loukosta: "Siinä asiassa sinä suunperhana olet niin hiton oikeassa."


Mr. Trumpin suu oli silloin hiljaa, pälyilipä vain ympärilleen ja sanoi myöhemmin, että se oli Mr. Trump itse ja moitti jälleen häntä.


Aivojen peräaukko
Nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri, University Central Hospital of Hoax University of Washington -yliopiston yliopistollisen keskussairaalan tukijaprofessori tohtori Cozy Blowjob on taannoin tietokonekerroskuvaustutkimuksilla osoittanut, että monilla – jos ei vallan useimmilla maailman poliitikoista – on eräänlainen peräsuoli aivojen ja suun välillä.




 
Tutkijaprofessori Cozy Blowjob
”Kun poliitikon aivoihin kertyy yllättävän aivotoiminnan sivuvaikutuksena liikaa kaasuja, poliitikon aivoilla on silloin ilmavaivoja. Liiat kaasut purkaantuvat tällöin suun kautta aivopieruina. Suu on siis poliitikon aivojen peräaukko.”


"Kun aivot ovat päästäneet aivopierun, ne ikään kuin pyytävät anteeksi sanomalla, että sanomani on ymmärretty väärin ja jupisemalla jotain, kuten, "En koskaan sanonut, että"”, tukijaprofessori Cozy Blowjob kirjoittaa ”Supposedly Medical” -nimisessä lääketieteellisessä viikkolehdessä.


Mr. Trumpin suu selitti Ensio Oluelle tätä: "Mutta herra Trump kuitenkin tarkoittaa ainoastaan pelkkää hyvää, vaikka minun kauttani ulos tulleena se ei aina kuulostakaan siltä."


Ääni kujalla kaikui uudelleen: "Ensio Olut, jos nyt luulet, ettei minun vastustajallani ei ole samaa ongelmaa, olet ilmeisesti koko tästä aivopieruasiasta vallan ulalla."


Toisen presidenttiehdokkaan, Hillary Clintonin kampanjan johto julkaisi välittömästi lausunnon:


"Läl-läl-lää, Donaltti se päästää aivopieruja,
minäpäs taas sitten en!"
”Rouva Clintonin lausunnot - toisin kuin hänen vastustajansa - ovat huolellisesti seulottuja ja ovat aina kulkeneet yksityisen Unskilled Communications & The Associates sähköpostipalvelimen kautta, jossa ne on järjestelmällisesti tarkastettu ja testattu.  Unskilled Communicatons & The Associatesin pilkuntarkassa analyysissä olisi tuhannen varmasti havaittu, jos niiden joukkoon olisi päässyt livahtamaan aivopieruja.”



 
Laseroperaatio, jossa poistetaan
aivojen peräsuoli


"Olemme vaatineet, että meidät, siis minut, herra Trumpin suu ja herra Trump itse, liitettäisiin jälleen yhdeksi heti, kun laserleikkaustekniikka on kehittynyt riittävän pitkälle", herra Trumpin suu vastasi tähän. "Ja mikä onkin hienoa, suun ja sen, jonka äänellä suu puhuu, jälleenyhdistäminen sekä aivojen peräsuolen poistoleikkausten suorittaminen yksityisvastaanotoilla kaikille maailman poliitikoille ja politiikoiksi pyrkiville avaa herra Trumpille vallan valtavat bisnes- ja investointimahdollisuudet!”


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti