tiistai 18. joulukuuta 2012

ENSIO OLUT: VALLAN IHAN HIRVEETÄ, MUOLIMA SE EI LOPUKKAAN IHAN VIELÄ!

 VALLAN IHAN HIRVEETÄ, JOS SE MUOLIMA EI LOPUKKAAN IHAN VIELÄ!

(Alkuperäisen jutun saa luettavaksi näpelöihtemällä noita otsikoita tuossa yläpuolella)



VAAN TULEEKO SE MAAILMANLOPPU SITTENKIN?

Ensio Olut löysi viime sunnuntaina netistä oheisen kuvan ympyränmuotoisesta ”esineestä”, jota kukaan ei kai ole huomannut tulkita. Niinpä Ensio Olut ryhtyi tuota tulkitsemaan.
Salaperäinen pyöreä kuva

Kuvion sisimmällä kehiöllä on 21 kuviota, tasan; se viittaa päivämäärään 21! Kolmannella kehällä on tuollaisia tummahelmaisia tötteröitä – punahelmaisia ei lasketa tässä vaiheessa – helmat ulospäin tasan kaksitoista, eli se tarkoittaa joulukuuta. Kuvioita on ympyrässä yhteensä niin monta, että se luku jaettuna piin likiarvolla 3,14 ja tämä tulos sitten kertaa vuoden päivien lukumäärä tulos on 2012 ja jakojäännös on tasan 04,1212!

21.12.2012 klo 12:21:12! Onko tuo se viimeisen tuomion hetki?

Nyt on aika varakkaiden luopua – köyhät älkööt vaivautuko – turhasta maallisesta seteliomaisuudestaan, koska maailmanlopussa se kuitenkin tuhoutuu.

Punainen postilaatikko
Paras tapa päästä eroon setelirahoistaan – mieluiten viidensadan euron seteleinä – on kantaa ne kiireen vilkkaan ainoaan maailmanlopun kestävään turvalliseen paikkaan, eli Ensio Oluen postilaatikkoon; tiedättehän, tuo punainen tuossa talon nurkalla Leninin patsasta vastapäätä. 

Sitten, kun se laatikko täyttyy, voi loppuja laittaa myös naapureiden postilaatikkoihin.
Vaiko sittenkin...







Parasta on myös ottaa kinkku oitis pakkasesta sulamaan, jotta sen ehtisi paistaa ja syödä se ihan vaan varmuuden vuoksi pois kuleksimasta ennen ensi perjantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti