perjantai 16. helmikuuta 2024

KUN PAAVI PAASTON MYI

 Jouduin tästä tarinasta face bookin siveyssääntöjä noudattaakseni poistamaan kuvan Rion karnevaaleista, sekä Mardi Gras-kuvan, koska niissä näkyi tissejä. Silti sain kuukauden pannia ryhmiin.



Paavi Johannes
Paavali II tiiraa
karnevaaleissa
tyttöjen tissejä
Paavi Franciscus
ilahtuu tissejä
nähdessään
Ensin maailmalta kiiri tieto, että vuonna 2005 edesmenneellä, pyhimykseksikin julistetulla paavi Johannes Paavali 
II:lla oli romanttinen suhde Anna-Teresa Tymieniecka -nimiseen naimisissa olleeseen naiseen, ja nyt sitten Ensio Oluen saamien tietojen mukaan tämä nykyinen paavi, tämä Franciscus on mennyt laskiaistiistaina myymään paaston skientologeille 72 miljardilla eurolla!



Roomalaiskatolinen kirkko on siis luopunut paastosta ja paavi Franciscus on saanut näin ennennäkemättömän taloudellisen liikkumavaran myytyään 40 päivää ja 40 yötä, eli koko Pääsiäistä edeltävän paastonajan skientologiakirkolle. Paastoa edeltävä karnevaaliaika sen sijaan ei siirry skientologien haltuun.


Skientologien paastonajasta maksama oli 72 miljardia euroa on oiva lisä Vatikaanin rahavaroihin, koska katolisen kirkon pyydyksiin jää tänä päivänä liian vähän tuloja. Kirkkovuoden liturgisen kalenteriin tuo 40 vuorokauden poistomyynti ei tee kuin pienen loven, sillä roomalaiskatolisella kirkolla riittää pyhimyksiä vuoden lähes jokaiselle päivälle.


"Paaston aika on niin kovin masentavaa," paavi Franciscus sanoo. "Paasto kieltää lähes kaiken kivan ja muistuttaa, että ”maasta olet sinä tullut ja maaksi pitää sinun jälleen tuleman”.



Kardinaalien keskuudessa suoritettu mielipidekysely osoitti, että jo pelkkä sana ”paasto” tuo mieliin 
Roomalaiskatolinen
nunna

pelkästään negatiivisia mielikuvia niin katolisten kuin ei-katolistenkin keskuudessa. Tämä tällainen ei kohota meidän brändiämme  - paremminkin päinvastoin – joten me päätimme päästä eroon sellaisista mielikuvista pudottamalla koko paastonajan pois liturgisesta kalenterista". 

Kuoripoikia
Kysyttäessä, miten tuo 72 miljardia euroa tullaan käyttämään, Hänen Pyhyytensä sanoi, että sillä rahalla suojellaan tuotemerkkiä. "Esimerkiksi meidän kuoripoikaoikeudenkäyntirahastoamme on täydennettävä; ne lakimiehenpirut ovat kuin iilimatoja ja raakaa porukkaa – ne ovat raaempia kuin ISISkset sun muut radikaali-islamistiterroristit!" 


Kauppaan ei sisälly laskiaistiistai eikä Pitkäperjantai. "Emme aio antaa pois ainakaan laskiaistiistain Mardi Gras -juhlia", sanoo kardinaali Gabriele DiAngelo, Ylimmäinen Pyhän Benediktuksen Munkkiliköörin Vartija. "Laskiaistiistai kuvastaa kirkkoa onnellisimmillaan – sitä paitsi laskiaistiistain Mardi Gras on vuoden ainoa tapaus, jolloin me miehet mekoissamme saamme nähdä tissejä ihan livenä." 


Miehet mekoissa
Pitkäperjantai puolestaan on tarkoitus uudistaa. "Ensinnäkin jo nimi on ongelma", kardinaali DiAngelo sanoo. "Onko se nyt jollain tavalla niin hienoa riippua ristillä ja vuotaa kuiviin, ja vielä alasti, ja ulkosalla? Että sitä jaksetaankin vielä vuosituhansien jälkeenkin juhlia! Ei ole hienoa, ei sitten niin millään tavalla; joten tästä eteenpäin Pitkäperjantaita kutsutaan Ristiinpukeutumisperjantaiksi. Se pukeutumistapa sopii paremmin myös pääsiäisaterialle, koska alkuperäisillä pääsiäisaterialle kokoontuneilla miehilläkin oli mekot päällään.”


Ja tätä uutta Pääsiäisperinnettä, jota olemme luomassa, kutsuttakoon jatkossa yksinkertaisesti ”Luovutukseksi”. ”Luovuksessa” kukin uskovainen luovuttakoon tästä lähin kymmenyksen tuloistaan katoliselle kirkolle.”



Herran Enkeli mainostaa 
tässä Taivaan iloja
Voisimme ottaa käyttöön katolisen kirkon keskiaikaisen, vuosisatojen 1400 ja 1500 vaihteessa eläneen dominikaanimunkki Johann Tetzelin anemyynnin tehostamiseksi masinoman erinomaisen mainoslauseen, ”Denarius arcas cum ianglum, ita et anima immediate in caelum ”, ”Kun raha kirstuun kilahtaa, niin sielu taivaaseen vilahtaa" – hieman nykyaikaistettuna tosin. Mainokseen voisi tekstin lisäksi laittaa vaikkapa kuvan Herran Enkelistä muistuttamaan Taivaan iloista!”



Myös skientologit näkevät päässeensä kaupassa runsain mitoin voitolle. Tästä ajasta poistuneen L. Ron Hubbardin seuraajat raportoivat, että "Kapteeni" on vallan hurmioitunut saadessaan nyt omistaa lähes kaikki oikeudet katolilaisten synnintuntoon.



Nicole Kidman ja
sen söpö pylly
"Suurin osa jäsenistämme oli raskaasti syntisiä ennen liittymistään skientologikirkkoon", sanoo skientologien puhehenkilö Tommy Davis (ei Tom Cruise, ei siis se skientologi, joka oli naimisissa sen söpöpyllyisen Nicole Kidmanin kanssa, vaikka onkin vähän samannäköinen). "He tarvitsevat ehdottomasti paaston. Se on vähän kuin olisi lomalla kadotuksesta. Plus, se sopii oivasti käsitykseemme kirkkaudesta. Paastolla me siivoamme kirkkomme jäsenen sielun puhtaaksi ja kirkkaaksi, ja samalla putsaamme hänen pankkitilinsä." 

Tässä jäbä harjoittaa
itseauditointia


Paastonajan kirkolleen hankinnan edelleen hyödyntämiseksi skientologit suunnittelevat paastoristeilyjen aloittamista. Risteilyt mahdollistavat L. Ron Hubbardin uskollisia seuraajia pitämään auditointipippaloita 40 uutena pyhäpäivänä rauhallisessa ympäristössä.


"Ja hei, mehän jälleenrakennamme sen Toscanan rannikolla Giglion saaren rantakiville haaksirikkoutuneen risteilyalus Costa Concordian ja asetamme sen uljaan laivastomme lippulaivaksi entisen ylpeytemme, Suomessa 1960-luvulla rakennetun risteilyalus Freewindsin tilalle, se kun asbestiongelmien takia ei ole purjehduskelpoinen! Costa Concordia, Sopusoinnun Rannikko, mikä henkinen symboliikka! Juuri Toscanan rannikolla ”Kapteenimme” L. Ron Hubbard tykkäsi purjehtia Amerikan viranomaisia paossa.


Costa Concordia
Paastopaketin mukana skientologit saivat Palmusunnuntain ja Kello- eli Tuhkakeskiviikon, joka aloittaa paastonajan.

"Tämä toi munaa meidän karnevaalien ja uskonnollisen vakaumuksen väliseen taisteluumme", Tommy Davis sanoo. "Me ostamme niitä palmuja Palmusunnuntaina ja me poltamme niitä palmuja malkamaanantaina. Tikkutiistaina me pussitamme tuhkat ja sitten me ripottelemme palmujen tuhkaa niistä pusseista kellokeskiviikkona päällemme. Se on sitä, mitä minä kutsun kierrätykseksi jos mitä!"


Selvää kauraa!


Paastokauppa on hyväksytty sekä Pyhän Istuimen kardinaalikollegion virallisessa kokouksessa, konsistoriumissa, että R. LoL Bubbardin yritysten johtokunnissa. Tämä kauppa on siis molemmille osapuolille nyt selvää kauraa, ja nyt on kaikkien katolilaisten aika juhlia koko Pääsiäisen, tai siis nyt Luovutuksen odotus lihapatojen äärellä viinin, seksin ja seksin jälkeisten savukkeiden kera. Skientologeille puolestaan on varattu 10 minuuttia aikaa kääriä ja polttaa loppuun yksi yhteinen marisätkä.

No voihan Paavin pallit!” Ensio Olut toteaakin tähän lopuksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti