sunnuntai 4. helmikuuta 2018

DONALDIN JA VLADIMIRIN RAKKAUSSUHDE ALKAA TUOKSAHTAA





Trumpin terveystarkastus: "Erittäin terve, energinen ja terävä".



Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin henkinen ja fyysinen terveydentila vaikuttaa miltei kadehdittavalta, vaikka pientä sapiskaa hän saakin hienoisesta ylipainostaan ja ruokavaliostaan.



Kaikkien aikojen tervein
Yhdysvaltain presidentti
Valkoinen talo on julkistanut presidentti Donald Trumpin taannoisen Walter Reed-sotilassairaalassa Washingtonin lähellä tehdyn viisiminuuttisen terveystutkimuksen tulokset.



Valkoisen talon lääkäri Ronny Jackson kertoi tiistai-iltana Suomen aikaa järjestetyssä tiedotustilaisuudessa, että presidentti Donald Trumpin terveydentila on yleisesti ottaen erinomainen.

Trump itse on todennut, että hän lienee kaikkien aikojen tervein Yhdysvaltain presidentti.



Tutkimus ei lausunnon sanamuodosta huolimatta koskenut kuitenkaan USA:n presidentin mielenterveyttä.



Ensio Oluen käsiin jostain täysin käsittämättömistä syistä eksyneissä Donald Trumpin ”henkilääkärin”, gastroenterologi eli mahatautien erikoislääkäri Harold N. Bornsteinin allekirjoittamissa potilaskertomuksissa kerrotaan Donald Trumpin kärsineen jo vaalikamppanjansa aikana ummetuksesta; jopa peräsuolikasvaimen mahdollisuus oli ollut esillä.
Suolihuuhteluvälneet



Donald Trumpille oli tehty joulukuussa 2017 kasvainepäilyjen poissulkemiseksi peräsuolen täydellisen tyhjennyksen jälkeen kolonoskopia, eli peräsuolen tähystys. Kasvainta ei ollut löytynyt, mutta kolmannella peräsuolen huuhtelukerralla syvältä Trumpin peräsuolen viimeisestä sopukasta oli huuhtoutunut esiin epämääräinen muovinen mytty, joka oli, kun se oli puhdistettu ja saatu oiottua, paljastunut keinosiementäjien käyttämäksi pitkävartiseksi vasemman käden kumikäsineeksi.




Seminologin
kumihanskat
CIA, näin tuttavien kesken ”The Company”, oli ottanut kumikäsineen tarkkoihin laboratoriotutkimuksiin, kääntänyt sen nurinniskoin ja saanut käsineen sormiosasta näytteen, josta oli löytynyt Hillary Clintonin mustamaalaamiseen käytettyjä sähköposteja ja muuta aineistoa sekä salakuunteluun soveltuva mikrofoni; näistä kaikista puolestaan oli saatu eristettyä Vladimir Putinin DNA:ta.



Oikeusministeriön Venäjä-tutkintaa johtava erikoistutkija Robert Mueller oli ollut siihen johtopäätökseen, että Donald Trumpin ja Vladimir Putinin suhde oli ollut oletettua syvällisempi. Donald Trump määräsi, että Valkoisen talon päälakimies Donald F. McGahnin olisi ryhdyttävä oitis tarpeellisiin toimiin Robert Muellerin välittömäksi erottamiseksi Venäjä-tutkinnan johdosta. Donald F. McGahn ilmoitti eroavansa ennemmin itse toimestaan, kuin ryhtyisi erottamaan Robert Muelleria.

Robert Mueller

Valkoinen talo oli puolestaan oitis määrännyt nämä CIA:n laboratoriotutkimustulokset ikuisiksi ajoiksi salaisiksi. Ensio Olut on kuitenkin saanut tämän laboratorioraportin nyt luettavakseen ihan omia teitään, ja Donald Trump onkin vaatinut tähän vedoten itse nimittämänsä CIA:n pääjohtajan Mike Pompeon välitöntä erottamista.



Oikeusministeriö sanoo, Robert Mueller on ”toiminut oikein” toimissaan ja tutkimuksissaan salakuunnellessaan Trumpin vaalikoneiston toimia. Presidentti Trump kutsuu tätä salakuuntelua ja tutkimuksia "noitavainoiksi", mutta oikeusministeriö puolustaa voimakkaasti erikoistutkija Robert Muellerin johtopäätöksiä Venäjän osallistumisesta vuoden 2016 vaaleihin.

Ameriikan noita



Samana päivänä, kun republikaanit julkaisivat Trumpin vaatimuksesta muistion, jonka tarkoituksena oli epäillä oikeusministeriön tutkimusten johtopäätöksiä, oikeusministeriö kertoi liittovaltion tuomarille, että Mueller on toiminut "oikein ja toimivaltansa puitteissa". Robert Mueller puolestaan kertoo, että salakuuntelun loppuaikoina, siis viimeisen vaaliväittelyn aikaan ja sen jälkeen, salakuuntelumikrofoni oli lähettänyt pelkästään paskan turahduksia.




Lisäväriä kertomukseen tuo, että Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin vaalikampanjaan osallistunut George Papadopoulos oli lörpötellyt lontoolaisessa pubissa kännipäissään ohi suunsa australialaiselle diplomaatille. Tämä saattoi antaa alkusysäyksen liittovaltion poliisin FBI:n Venäjä-tutkintaan. Papadopoulosin lörpöttelystä kertoo Trupin mielestä pelkästään valeuutisia suoltava media New York Times.

Lontoon pubi; lienevätkö nämä
asiakkaat austraalialaisia
huippudiplomaatteja?

George Papadopoulos oli höpäjänyt vuoden 2016 toukokuussa australialaiselle huippudiplomaatille Alexander Downerille lontoolaisbaarissa, että Venäjällä on niin kutsuttua poliittista törkyä demokraattien presidenttiehdokkaana olleesta Hillary Clintonista. Lehden mukaan Papadopoulos oli ollut viettämässä iltaa, jonka aikana oli juotu paljon alkoholia.



Papadopoulosille oli kerrottu noin kolme viikkoa ennen lörpöttelyyn johtanutta iltaa, että Venäjällä on hallussaan sähköposteja, jotka sisältävät kiusallista vakoilutietoa Hillary Clintonista.
Venäjäläinen vakooja



Australia välitti tietonsa Yhdysvaltain viranomaisille sen jälkeen, kun demokraattien sähköposteja vuodettiin julkisuuteen, lehden lähteet kertovat. Lehden tiedot perustuvat neljän entisen ja nykyisen amerikkalaisen ja ulkomaalaisen viranomaisen tietoihin.



Vaikka Donald Trump erotti George Papadopouloksen välittömästi vaalikoneistostaan, Papadopoulosta vastaan on nostettu syyte osana Venäjä-tutkintaa. Hän tapasi useita venäläisiä ja tunnusti valehdelleensa kuulusteluissa FBI:lle tapaamisten luonteesta ja sisällöstä. Papadopoulos on lupautunut lievemmän tuomion toivossa yhteistyöhön syyttäjien kanssa.



Donald Trump harkitsi tiettävästi myös erikoistutkija Robert Muellerin esimiehen, apulaisoikeusministeri Rod Rosensteinin erottamista. Rosenstein on valvonut Venäjä-tutkimusta sen jälkeen, kun Trumpin oikeusministeri Jeff Sessions jääväsi itsensä viime maaliskuussa. Sessions joutui jääväämään itsensä, kun kävi ilmi, että hän oli valehdellut omista tapaamisistaan Venäjän suurlähettilään kanssa.

Vaaliväittelijät

Miten tuo edellä kerrottu Hillary Clintonin mustamaalaamiseen käytetty aineisto oli päätynyt sinne, mistä se joulukuussa 2017 löytyi? Tästä kertoi Hillary Clinton ihan itse Ensio Oluelle puhelimitse seuraavaa:




Takahuoneessa ennen viimeisestä vaaliväittelyä Donald kertoi ilkkuen minulle, että hänelläpä on Putinilta saatua kiusallista minua koskevaa aineistoa, jolla hän saa äänestäjät kääntymään minua vastaan, ja hänestä tulee presidentti. Minä, varmana vaalivoitostani, käskin häntä työntämään mokoman aineiston vaikka perseeseensä. No, ja tämä pöljä näköjään oli tehnyt niin.”



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti