tiistai 27. elokuuta 2013

BRASILIALAINEN VAHAUS



”Laps’ Suomen ällös vaihda pois sä maatas iihanaa. Sill’ leipä vieraan karvast’ ois, mutt’ nypi siitä karvat pois”.

Nuori kääkkä, eli
kääpiöpinserin
pentu
Fossiili
Ensio Olut – kuten myös tämän blogin kasvoton kirjoittaja – on fossiili ja vanha kääkkä, joka ei kaiken maailman kotkotusten ja rotkotusten perässä juokse. Seuraava tarina kertoo yhdestä sellaisesta kotkotuksesta. Tämän tarinan jokainen sana on sitten totta ja harkiten kirjoitettua! 



Vahattu mies
Oikein Ameriikosta asti on männä kesänä – mene tiedä häntä, ainakaan Ensio Olut ei tiedä, josko jo aiemmin – tänne armaaseen ja karvaiseen Suomeemme levinnyt kumma hömpötys, että suomalaisten miesten muka täytyy olla karvattomia aivan jok’ikisestä paikasta; ihan vallan sieltäkin! Akkojen hommaa ja homoa sellainen on!



Kekkonen käytti vallan vain
kaljunkiilloitusvahaa!
Huomaa tulkku
oksalla


Tuolle karvojenpoistohömpötykselle on annettu vallan nimikin, se on kuulemma ”brasilialainen vahaus”. Naisenpuolille sellainen sopinee, mutta että miehillekin? Hinttarihommaa on se! 






Vahausmallien
valikko
Ensio Oluen brasilialainen hyvä ystävä Olavo Perigo lähetti pyytämättä ja yllättäen sähköpostilla – ei siis faksilla – Rio de Janeirolaisen kauneushoitola ja karvanpoistoliike Copacabana Palace Spa and Salon’in turisteille suunnatun pillualueen karvojen vahausesitteen englanninkielisine nimityksineen. Moneenpa muotoon tuon voi tehdä! (Kuva ohessa).

Copacabanan rannalla





Naiset ovat luonnostaan vähäkarvaisia, joten karvojen kitkeminen sopii heille luonnostaan, mutta me miehet olemme – ainakin Ensio Olut on – ympärikarvaisia jhalmareita, jotka kammoamme alun alkaen ja siitä lähtien kaikkea muuta kehonkarvoitukseen kajoamista, paitsi tukanleikkuuta kaljun / kaljuuntuvan päälaen ympäriltä ja parran kohtuullista lyhentämistä. 



Beckhami ja sen
aliravittu
muija
Nyt on ilmaantunut tällaisia metroseksuaaleja, kuten esimerkiksi tämä entinen potkupalloja, aliravitun muijan kanssa naimisissa oleva herra David Beckham – jolle sopisi Ensio Oluen mielestä paremmin nimen etuliitteeksi ”neiti”, kuin ”herra” – joka karsastaa luonnollista karvoitustaan. 




Metro-tytöt

Ensio Oluen nuoruudessa ei ollut muita metroseksuaaleja, kuin ainoastaan tämä maailman ensimmäinen underground –yhtye, tämä Metro-tytöt -lauluyhtye! 





Vanha miestenlehti

Karvattomuuden on akkainlehdissä kehuttu miehilläkin edistävän terveyttä. Mitä hattua se naistenlehdille kuuluu?

Uudemmissa miestenlehdissä on kuvia täysin karvattomista naisista. Ensio Olut ei tosin lue sellaisia lehtiä, katseleepa vain kuvia. 






"Mitä? veturinkuljettaja James 
Hirvisaariko ensimmäisenä
Perussuomalaisena on 
antanut vahata poijes niin
muna- kuin perskarvansakin?"

Kunhan kieltolaki- ja keskikaljan laimennuspuuhiltaan ehtii, niin peruspalveluministeri Susanna Huovinen tulee esittämään laskelman, kuinka paljon yhteiskunnalle tulee terveydenhoitokuluina maksamaan vuositasolla, jos miehet eivät vahaile pois vallan kaikkea karvoitustaan.  



Venäjän ylin valtionjohto kävi karvatonna 
tarkistamassa,että Felix Baumgartner 
todella hyppäsi 39 km:n korkeudesta








Ei  riitä, että kyseinen karvanpoistokotkotus olisi levinnyt vain Suomeen, vaan tuo kumma villitys on levinnyt jo Venäjällekin, aina ylimpään valtionjohtoon asti!





Läskintaimia
Ensio Oluen hyvä moskovalainen ystävä Oleg ”Olezhenka” Ugroza (Олег ”Олеженька” Yгроза) kertoo kuulleensa silloin tällöin Kremlin ohi kulkiessaan - Oleg Ugroza käy koirankusetuslenkillään usein Kremlin muurien kupeessa – muurien takaa kiljuntaa, kuin siellä vallan sikaa salvettaisiin. 


Karvaton Vova on iloinen kuin ruotsalainen.
Ja sama amerikaksi:
Hairless Vova is gay like a Swede


Lehtien valokuvia katsellessaan Oleg Ugroza on sitten huomannut, ettei Kremlissä suinkaan ollut salvettu sikaa, vaan kyseinen kiljuja on ollut toveri Vovochka, Vova, eli itse Vladimir Vladimirovitš Putin, jolle siellä tehtiin sellaista ihan homoa brasilialaista kokovartalovahausta.





Alaston apina


Tämäkään ei vielä riitä; karvanpoistovillitys on levinnyt muihinkin kädellisiin, ei vain ihmisiin! Esimerkkisi simpanssit retkahtavat aina helposti kaikkiin muotihömpötyksiin, kuten nyt tähän kokovartalokarvattomuuteen. Ja heinien syöntiin! 




"Tuossa on teille afrikkalaista
karvanpoistoa!"



"Vetäkää v...uun se karvanpoistovahanne,
mä menen takaisin Tarzanin 

ja Janen luo viidakkoon!"


Kuitenkaan gorillat eivät suostu hevillä tällaiseen pelleilyyn suostu, niin kasvissyöjiä kuin ovatkin!









Karvinen

Karvinen brasilialaisen
vahauksen jälkeen






Myös piirroshahmo Karvinen, tai oikeastaan sen esikuva, oikea elävä kotikissa Karvinen on vahattu. Tuo tuollainehan on jo eläinrääkkäystä! 




"Tällä torrakolla kun mie
vahhaajaa losahuta,
niin ei tarvihe häne
ennää ees omia
perskarvojaakaa
vahhailla!"


Tähtien sota –elokuvan tieteishahmoa Chewbaccaa ei noin vain sheivata, saati sitten vahata! Chewbaccalla on sellainen torrakko, että sillä kun vähänkin losauttaa, niin siinä kaiken karvattomat metromiehet kyllä kalpenevat! 








Sitten tähän loppuun yksi Ameriikan hullutus. Minkä suomalainen tekee virtuaalisesti viinalla, sen amerikkalainen tekee käytännössä paineilmanaulaimella– naula päähän:




Naula päässä
”Chicagolaisen Dante Autullon vajanrakennuspuuhat eivät sujuneet totutulla tavalla.
Herra Autullo hieraisi työn teon lomassa naulapyssyllä päätään ja tuli laukaisseeksi 7,5 senttiä pitkän naulan aivoihinsa, kertoo Huffington Post.”
Näin kertoi Ilta-Sanomat.


Ja vielä yksi ruokailuvälinejuttu Australiasta:

”Uutisessa kerrotaan, että noin 70-vuotiaan australialaismiehen peniksen sisältä jouduttiin kaivamaan ulos noin kymmenen senttimetrin pituinen haarukka.

Haarukka munissa
Muun muassa Huffington Post, NY Daily News sekä Daily Mail -lehdet kertovat, että haarukka oli päätynyt penikseen miehen erikoisesta seksileikistä, jossa hän oli yrittänyt tyydyttää itseään työntämällä vierasta esinettä virtsarakkoonsa. Mies saapui sairaalaan kovista kivuista kärsivänä ja joutui myöntämään tekonsa.
Huffington Post kertoo, että haarukka saatiin onnistuneesti poistettua, mutta lääkäreiden mukaan miehen harrastama leikki olisi voinut olla hengenvaarallinen.
Miestä hoitaneet lääkärit halusivat tuoda esimerkin julkisuuteen herättääkseen lääketieteen alalla keskustelua erikoisten ja kummallisten tapausten kohtaamisesta, Daily Mail kirjoittaa. Lääkärit kommentoivat, että potilaan motiiveja teolleen on vaikea käsittää.
Miesten virtsarakoista löytyy äärimmäisen harvoin vieraita esineitä, mutta Daily Mailin mukaan ihmiskehoista on poistettu muun muassa kyniä, puhelinjohtoa, pattereita, hammasharjoja ja muovihansikkaita.”
Kertoi Iltalehti.

Hulluja nuo ulkomaan asukit. Että hei vaan sun heiluvilles!

Hei hinkit heilumaan!


(”Mitä hittoa tuo nyt tähän kuuluu”, kysyy nyt moni lukija.)

(”Ei niin yhtikäs mitään” vastaa Ensio Olut ja jatkaa, ”Kunhan vaan täytyi keksiä käyttöä tuollekin kuvalle.)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti