torstai 11. marraskuuta 2021

VALEMUMMOT VALELÄÄKÄRIN VALEVASTAANOTOLLA

 



Valelääkärillä on valeviikset
   Vuonna 2011 viimein Kouvola-nimisestä kaupungista - ihan totta, sen niminen kaupunki on ihan oikeasti olemassa - löytyi ja kiinni otettiin aiemmin ainakin Lahdessa ja muuallakin Suomessa toiminut, erittäin varsinkin mummoikäisten naisten suosima ja heidän erittäin päteväksi havaitsemansa valelääkäri, joka sittemmin tuomittiin menettämään valelääkärin oikeutensa; niin, ihan oikeassa tuomioistuimessa tuomittiin. Samoihin aikoihin uutisoitiin myös ainakin valesairaanhoitajista, valeliikemiehistä, jne. 


   Tämä marraskuinen tarina kirjaa hetken erään valevastaanottohuoneen tapahtumisista eräänä ihan tavallisena ikävänharmaana marraskuisena aamupäivänä.


Ensio Oluen valemummo, Emävale Olut, istui toisen valemummon kanssa valelääkäri Olli Valevaaran valevastaanoton valehteluodotushuoneessa.


Valekaretti-
kilpikonna
          -  Tämä Olli Valevaara se vasta on pätevä valelääkäri, vallan ainakin koko Suomen, saattaapi olla ihan Pohjoismaidenkin pätevin valelääkäri; kuuluu kuulemieni valepuheiden mukaan suorittaneen valelääketieteen valetohtorin opinnot Pietarin valelääketieteellisessä valeyliopistossa valekirjekurssilla. Minunkin valemieheni – valepojanpoikani Ensio Oluen valevaarin, siis tämän Jaseon Vitunvaleen – se määräsi valekarettikilpikonnaliemidieetille ja ehdottomasti vielä karppaukseen kylmällä valelenkkimakkaralla   ja oikein reippaasti madollisimman terävää valesinappia sen lenkkimakkaran kera  
Ensio Oluen
valekuollut valevaari
Jaseon Vitunvale
      viime keväänä valejääkiekon valemaailmanmestaruuskisojen aikaan, ja siitä lähtien minun valemieheni on ollut valekuollut, Ensio Oluen valemummo, Emävale Olut, avasi valehtelun.

Ensio Oluen
valemummo









           –            Niin, pätevä on, kovin pätevä. Minun valemieheni on ollut valekuollut jo pitkään – siitä lähtien, kun hän osallistui tämän valelääkäri Olli Valevaaran luulosairauslääkkeen kaksoissokkovaletutkimukseen, ja joutui valevertailuryhmään, jolle annettiin oikean lääkkeen sijaan sitä valelääkettä. Tällainen valekuollut valemies on lähes vaivaton pitää – eikö vain – se ei valehtele menevänsä vaan kävelylle, ja karkaa sitten valekavereidensa  kanssa valebaariin kaljalle. Ja on valesisäsiistikin! Mitä nyt joskus täytyy sitä ihan valehtelematta vähän sieltä täältä tomuttaa, toinen valemummo valehteli siihen.
Valemummo tomuttaa
valekuollutta 
valevaaria
vähän sieltä sun täältä




   










    Valemummojen valehtelu
Valesairaanhoitaja

 keskeytyi, kun valesairaanhoitaja tuli noutamaan valevastaanoton valelääkekaapista valeterveyskeskuksen valevuodeosaston valesairaille valevuodepotilaille yhden kourallisen iloisenvärisiä valelääkkeitä ja toisen kourallisen valevastalääkkeitä.
Valevastalääkkeitä







   Tovin hiljaisuuden jälkeen Ensio Oluen valemummo, Emävale Olut, jatkoi valehtelua:

                    
                       
Hieman rapautunut 
valesokkeli
           -    Valepojanpoikani, tämä Ensio Olut, on muuten Pietarin teknillistä valekorkeakoulusta valmistunut valerakennusinsinööri. Hän nykyisin pääasiassa valesuunnittelee valerakennusten valesokkeleita. Ja onkin oikein hyvä valesokkelisuunnittelija!



Valepukuinen
valesalapoliisi
        –            Minun valepojanpoikani – toinen valemummo valehteli paremmaksi – on puolestaan valesalapoliisi. Tuo orava, jolla on kamera, siis tuo valeorava tuolla valepuussa, on se valepojanpoikani. Hän on erikoistunut valepukuihin, ja on parhaillaan vakoilevinaan valekirjanpidosta epäiltyjä valeliikemiehiä.






Koiran näköinen
valekissa
        –            Meidän koirapa – joka on oikeastaan koiran näköinen kissa – on valeraskaana, Ensio Oluen valemummo, Emävale Olut, näpäytti takaisin ja otti valekoiransa väärävärivalokuvan vale-Luis Vuitton – valekäsilaukkunsa valevälipohjan alta.




Väärävärikuva
kuusta



Vale-Luis Vuitton





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti