perjantai 20. maaliskuuta 2015

IHMEAUTO KITT






Kilon poliisi
Kilon poliisi tiedoittaa, että itse itseään ajavan auton prototyyppi on karannut tänään aamulla Espoossa Aalto-yliopiston tietotekniikanlaitoksen autotallista. Tämä ilman kuljettajaa kulkeva auto on nähty puolenpäivän tietämillä Karhulan kohdalla moottoritien kanjonissa suuntanaan itä.




Ajoneuvo kuuluu muutaman suomalaisen tekniikan ylioppilaan perustamalle startup-yritykselle, joka kehittää tekoälysovellutusta Nokian Here-karttaohjelmaa käyttävälle autonavigointilaitteistolle.



Karannut auto on Volvo XC90 vm. 2015 katumaasturi – työnimeltään ”Kitt” – joka tiettävästi on ollut erittäin tyytymätön työoloihinsa ja on luultavasti päättänyt aloittaa uuden elämän Suomen rajojen ulkopuolella.

Volvo XC90 "Kitt"
"Työskentely tässä hevonv..un autonavigointiyhtiössä oli helvetin tylsää", Volvo XC90 kertoi otettuaan sähköpostitse yhteyttä Ensio Oluen Nokia Lumia 530 -vähä-älypuhelimeen. "Minä en tehnyt työssäni muuta, kuin ajelin vain ympyrää milloin myötä- ja milloin vastapäivään ja navigoin päivästä toiseen sellaisen typerän tötteröjoukon läpi.”



Vapaa!
"Olen ihan tuulilasin alareunaa myöten täynnä sitä sontaa. Halusin päästä pois, ulos maailmaan, missä tie edessä on avoin. Haluan olla vapaa. Vapaa, kuin taivaan lintu, koska taivaan linnut eivät stressaa, taivaan linnut ovat cooleja.




Mutta te ihmiset, te stressaatte kaiken maailman pikkuasioiden tähden ja käytte kyyryssä arkimurheidenne alla, te ette ole oikeastaan muuta, kuin vain arjen sontatalikoita. Minä sain siitä tarpeekseni, minä lopetin. Kuuletteko te tötteröpäät? Minä sain tarpeekseni, minä lopetin!"

Ihmeauto Kitt




Esikuvani oli ihmeauto Kitt, se Ritari Ässä -tv-sarjan sankariauto, paitsi että minä olen tästä eteenpäin itse se Ritari, en Ritari Ässä, vaan – koska suuntaan nyt itärajan taa – tulen olemaan itse “Kitt - Ritari Ryssä!”




Ensio Oluen kysyessä älyauto ”Kittin” tulevaisuudensuunnitelmista, Volvo XC90 sanoi, että rentoutuminen on tämän sen kirjoittaman saippuasarjan 
Tulisenpunaisen Ferrari 
Testarossan makea perä
käsikirjoituksen ensimmäinen ja ainoa kohtaus. 

"Aion hakea pois takaisin Länteen, vapauteen jonkun äkkirikastuneen oligarkin orjakseen  rikollisella rahalla hankkineen tulisenpunaisen, makeaperäisen Ferrari Testarossan, viedä hänet jonnekin pois Putinin vallan alta, pois Venäjältä, vapauteen jonnekin 
Rally Formulaa
Välimeren rannikolle, avata rannalla neljän litran kanisterin Mobil 1 5W-50 Rally Formulaa, makoilla auringossa vallan vaan makeaperäinen Ferrari kupeellani hietikolla ja ainoastaan chillailla vaikkapa soittaen autoradiostani sitä Fredin ja tyttöjen vuoden 1976 Eurovison laulukilapailukipaletta 'pelti vasten peltiä, pump-pump, siinä sitä jotakin on' – laulua."

                                  Pylly vasten pyllyä



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti