perjantai 5. syyskuuta 2014

UUTISIA TIETOKONEIDEN MAAILMASTA




WINDOWS 8 PARANTAA MIELISAIRAITA


Windows 8 -käyttis
Ensio Olut on saanut tietää salaista tietoa erittäin korkealta Lääkintähallituksen virkamiestaholta, että mielisairaaloissa ympäri maata vaikeimmissa mielenhäiriötapauksissa käytetään mielisairaanhoidossa terapiana potilaiden pakottamista käyttämään pitkiä aikoja tietokonetta Windows 8 -käyttöjärjestelmällä.


"Se on totta" vahvisti Mielenterveyden keskusliitto ry:n puheenjohtaja, kansanedustaja Kari Tolvanen (kok), sillä edellytyksellä, että hän voi pysyä tässä yhteydessä nimettömänä Ensio Oluen kysellessä häneltä asian todenperäisyyttä.


Hallitsematon raivokohtaus
"Se on ollut erittäin hyödyllistä  varsinkin vankimielisairaaloissa."

"Emme tiedä varmasti, miten se oikein toimii, mutta pian sen jälkeen, kun Windows 8 julkaistiin, huomasimme suuren joukon uusia mielisairaustapauksia. Huomattiin, että kokonaisia perheitä alkoi oirehtia vakavasti käytettyään tietokonetta muutaman päivän uuden käyttöjärjestelmän asentamisen jälkeen. Useimmat heistä – varsinkin perheiden vanhemmat – saivat hallitsemattomia raivokohtauksia, ja jotkut ajautuivat aivan hulluuden äärirajoille, pahimmillaan, jos ei nyt vallan, niin lähes itsemurhan partaalle." 


Psykiatri Tellu
"No se oli ehkä aluksi meistäkin hieman kaukaa haettua, mutta me psykiatria-alan erikoisasiantuntijat tajusimme, että jos kerran tämä ohjelmisto ajaa tavalliset ihmiset hulluksi, niin ehkä sillä on päinvastainen vaikutus niihin, jotka ovat jo mieleltään tasapainottomia. Ja totta tosiaan, kun psykiatrit kokeilivat sitä kaikkein toivottomimpiin psykoosi-, skitsofrenia-, sekä kaksisuuntaiseen persoonallisuushäiriötapauksiin, nähtiin välittömiä tuloksia!


"Sen sijaan, että nekin potilaat, jotka aiemmin jatkuvasti yrittivät vahingoittaa itseään, tai muita, Windows 8-terapian aikana, ja sen jälkeen, haluavat vain yksinkertaisesti ottaa kaikki tietokoneet hengiltä ja tappaa sen pirulaisen, joka on ollut Windows 8 -käyttöjärjestelmän kehittämisen takana."




UUSI TIETOKONEVIRUS JYLLÄÄ MAAILMALLA


F-Secure
Tietokonevirustentorjuntayhtiö F-Secure neuvoo jokaista, jonka tietokone yskii toistuvasti päälle kytkettäessä peittelemään se sänkyyn vällyjen alle ja antamaan sille pari aspiriinia, sekä runsaasti nestettä, esimerkiksi kuumaa mustaherukkamehua, koska sillä saattaa olla uudenlainen virustartunta, joka on tullut vastustuskykyiseksi kaikille anti-virusohjelmistoille.


Virustorjuntaohjelmia on määrätty pitkään aivan liian löyhäkätisesti ja nyt virukset ovat tulleet niille jo lähes täysin resistenteiksi.


Sinulla on virus!
Jos tietokoneen kunto ei kohene viikon – kahden aikana, vaan sillä on yhä paha yskä ja sen ohella sen lämpö on pitempään yli 38 ºC, F-Secure neuvoo ottamaan yhteyttä lääkäriin, jotta tämä voi tutkia koneen, ja tutkittuaan lääkäri sitten kirjoittaa tarvittaessa lähetteen jatkohoitoon.


F-Secure kehottaa kuitenkin olemaan ottamatta yhteyttä suoraan jo muutenkin ylikuormitettujen keskussairaaloiden tartuntatautiosastoille.


Tämä uusi, vielä nimeämätön virustauti on vakava akuutti – kuten edeltäkin käy ilmi – virusperäinen tietokonesairaus, jolle on usein ominaista äkillinen korkea kuume, voimakas heikotus, kipu, välkkyvä näyttö ja kipeät kaiuttimet. Tätä seuraa usein dvd-levyjen oksentelu pois dvd-asemasta, ripuli, jatkuvasti likaantuva näppäimistö, heikentynyt kiintolevyntoiminto, ja joissakin tapauksissa sekä sisäisiä että ulkoisia tuuletinongelmia.


Useat tietokoneenkäyttäjät ovat lisäksi havainneet tartunnan saaneissa koneissa ensioireina alhaista näytön resoluutiota ja kitisevää musiikin toistoa. Joidenkin tietokoneiden kaiuttimista on aluksi alkanut – siis taudin esioireina  kuulua jopa lähes jatkuvaa yksitoikkoista basson jumputusta ja käsittämätöntä, epäselvää räppäämistä.


Viruksentorjuntarokote tähän virustautiin on kehitteillä, se on nyt taskulaskinkoevaiheessa – vaikka jotkut 
Sokko
kansalaisjärjestöt vastustavatkin 
taskulaskinkokeita turhina, koska ne aiheuttavat taskulaskimille tarpeettomia kärsimyksiä, ne ovat välttämättömiä 
Koe
kehitettäessä toimivia rokotteita tietokoneviruksia vastaan – ja tuota pikaa päästään suorittamaan ensimmäiset kaksoissokkokokeet oikeilla pöytätietokoneilla.





Muista käyttää suojakumia!
F-Secure muistuttaa kuitenkin, että varmin tapa ehkäistä tietokonetta saamasta virustartuntaa on käyttää aina suojakumia liitettäessä tietokonetta verkkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti