sunnuntai 8. syyskuuta 2013

SATEENKAARENVÄRINEN SUOJATIE



Presidentti
Cold Label
Black


Timo Soini (PerSu, puh.joht.) heräsi aamulla herätyskellon soittoon, kävi aamupisulla ja –pesulla, laittoi neljä kupillisista kahvia tippumaan Presidentti Gold Label Black –kahvinporoista – Timoa oli jo muutaman ajan hieman huvittanut tuo ”Black” –sana Pauligin Presidentti-kahvipaketin kyljessä; Timolle tuli siitä joka kerta hakematta mieleen USA:n presidentti Barack Obama –  pyöräytti ravitsevan lautasellisen aamupuuroa minuutissa valmistuvista Raision Nalle-pikakaurahiutaleista, laittoi voisilmän, ripotteli muutaman teelusikallisen kidesokeria päälle, ja söi puuron punaisen täysmaidon kera.




Avo Reinot
Pää-äänenkannattaja
Aamupuuron syötyään Timo Soini haki helposti jalkaan sujautettavat Avo Reinot jalassa ja kylpytakkisillaan postilaatikosta aamun lehdet, kaatoi kahvia kuppiin, lorautti oikeaa kermaa päälle – eihän ”Obamaa” vallan mustana nyt – tipautti sekaan pari Hermesetasta, ja selasi hajamielisesti ensimmäistä kupillista juodessaan vanhan 
Perussuomalaiset-lehden. Lehden etusivu kun oli Timon mielestä melko onnistunut, vaikka siinä olikin kuvissa nyt pääasiassa vallan muita ihmisiä.



Post It -tarroja,
eri värisiä
Hesari meni toista kupillista juodessa, kolmannen ja neljännen aikana Timo keksi joitain hauskoja sutkauksia, kuten ”Olli Rehnin euroehdokkuus olisi parempi Perussuomalaisille, kuin sata jänistä pakkasessa”, ja ”Kokoomus alkaa olla Jopet-showtakin hauskempi seurattava”, sekä ”Tämä hallitus on hemmetin huono. Sen vuoksi jopa Kepu pärjää”, hallituksen iltapäivän kyselytunnille ja kirjoitti ne erivärisille Post It –tarralipukkeille, ja kiinnitti tarrat sitten asiakirjasalkkuunsa sisäpuolelle, josta ne olisivat Eduskunnassa helposti sopivan paikan tullessa vaivihkaa salkkua raottamalla luettavissa.

Aamutoimien jälkeen Timo Soini pukeutui virallisen eduskuntaprotokollan mukaiseen tummaan pukuun ja valkoiseen paitaan. Kravatin valinnassa hän päätti olla huima, antoi kohtalon päättää, laittoi silmät kiinni ja lukien mielessään entten-tentteniä, ja päästyään vasta kohtaan "eenin kleennin klot" otti  jo vaatekaapista solmion summan mutikassa.
 
Soinin Timppa ja sateenkaarikravatti

Ja kuinka ollakaan, kaapista tuli ulos sateenkaarenraitainen kravatti!

Eduskunnan käytävillä Perussuomalaisten Nuorten ja Vapaa Kielivalinta ry:n yhteinen delegaatio tapasi kohta aamupäivästä puolueen puheenjohtajan Timo Soinin pakkoruotsin poistamisen kouluopetuksesta merkeissä.

”En kannata pakkoruotsia; kielivalinnan täytyy olla vapaata. Tämä on kuitenkin sellainen moraalikysymys, jossa jokainen kansanedustaja äänestäköön mielensä mukaan; minä en ohjeista puoleeni kansanedustajia tässä asiassa. Minun oma henkilökohtainen kantani kuitenkin on, että olkoon ruotsinkieli valittavana yhtä vapaaehtoinen, kuten vaikkapa vapaa venäjä”, Timo Soini lausui mielipiteensä Perussuomalaisten Nuorten ja Vapaa Kielivalinta ry:n yhteiselle delegaatiolle.

Töölön Värisilmä
Puolueensa puheenjohtajan sanat koskettivat Perussuomalaisia Nuoria ja Vapaa Kielivalinta ry:n edustajia syvältä ja kovin niin, että he päättivät Timo Soinin aamulla kaapista tulleen solmion innoittamina lähteä siltä seisomalta Töölön Värisilmään ostamaan Miranolia, useaa väriä.




Venäjän Federaation
Suurlähetystö

Sateenkaarenkirjava
suojatie
Aikansa mietittyään, mitä maalata ja mihin, nuoret muistivat Timon puheenvuorossaan lausuman vapaan venäjän, ja riensivät tuotapikaa maalaamaan Venäjän Federaation Suurlähetystön lähelle Raatimiehenkadun ja Tehtaankadun risteyksen suojatien riemunkirjavin sateenkaaren värein osoittaakseen myös venäläisille kannatuksensa sekä riemunsa, että  viha, vaino pois, vapaa venäjä olisi pian yksi vaihtoehto Suomessa!

  Retuperän WBK soittaa Vappuna 2013 Vapaan Venäjän



Hottis!
Helle ja pojat
Timo Soinin kravatin tulo ulos kaapista ei suinkaan ollut ainoa vuoden 2013 menneen viikon 36 ainoa uutinen, tapasivathan Pohjoismaiden päämiehet ja –nainen – tämä Tanskan kuuma, seksikäs, hottis pääministeri Helle Thorning-Schmidt – Barack Obaman Tukholmassa.





Islannin pääministeri Sigmundur Davíð Gunnlaugsson puolestaan edusti maataan toisparisissa kengissä; lakeerikenkä oikeassa ja lenkkitossu vasemmassa jalassa.

 Sigmundur Davíð Gunnlaugssonin
epäpariset kengät

Pääministerin avustaja Jóhannes Þór Skúlason vakuutti kuitenkin, ettei kyseessä ollut mikään uusi muotivillitys tai muotikannanotto, vaan pääministerin jalka oli turvonnut lennon aikana niin, ettei se yksinkertaisesti ollut mahtunut nappaskenkään, joten lenkkitossu oli ollut ainoa vaihtoehto.

”Se Sigmunduri saa vaan olla pääministeri, vaikka sillä on jalassa eriparikengät; mulle tuli lähdöt eriväristen sukkien takia, vaikka mä olin vaan ulkoasiainministeri”, marmatti Pertti Paasio Turussa huuli pitkällä tyttärelleen Helille, kun oli lukenut uutisen Aftonbladetista.

Ugly Bat Boy



Lisäksi saimme lukea, että maailman rumin kissa Ugly Bat Boy oli saanut kutsun täältä iäisten kermakuppien ääreen kissojen taivaaseen.

,





Antti Hulkko



Niin, ja joku Antti Hulkko muutti bb-taloon.





"Mä haluu-un!"
Pietarissa G20-maat kokoustivat. Putin ja Obama eivät päässeet sopuun, hyökätäkö ohjuksin Syyriaan, vai eikö hyökätä.

Jos hyökätä, niin hyökätäkö hallituksen vai opposition kimppuun.



Nokia Connecting People
Ihan meinasi unohtua, Microsoft osti käteisellä, noin 5,44 miljardilla eurolla ½ Nokiaa, sen kännykkä-Nokian. Nokian toimitusjohtaja – kanukki ulkomaanpelle, mikä lie – Stephen Elop myi halvalla, ja Microsoftin  tuleva toimitusjohtaja – kanukki ulkomaanpelle, mikä lie – Stephen Elop osti, halvalla kun sai.

                                             Aadolfi kuulee, että Microsofti on
                                             ostanut Nokian

Jäljelle jäänyt osa Nokiaa keskittyy kartta- ja mm. verkkoliiketoimintaan – Ensio Olut arvelee, että kyseeseen tulee myös verkkojen pauloitus ja verkonpaikkuu.

Patentoitu salkku
Kaiken päälle olivat Nokian bonuspalkkiojohtajat olleet niin kaukaa viisaita, että olivat älynneet hakea patentin salkulle.

Nyt on sitten ainakin kaikkien salkunvalmistajien koko maailmassa maksettava Nokialle lisenssimaksuja; voipa olla, että vallan salkun kantamiseenkin tullaan vaatimaan lisenssi!





Ihku Madde


Yksi juttu vielä männäviikolta, Ruotsin prinsessa Madeleine on poikimaan päin! Ihkua, huutavat Suomenkin naiset!

Ruotsissa tultanee jakamaan kevään kynnyksellä juustomaitoa, koska, kuten vanha ruotsalainen sananlasku sanoo, ”Det är späd, när pigan ynglar, men annorlunda är det, när prinsessan ynglar, erhålles råmjölken!”

Sama suomeksi: ”Pientä on, mitä piika poikii, mutta toista on, kun emäntä poikii, saadaan juustomaitoa!”



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti