lauantai 8. marraskuuta 2014

BATMAN ON HÄÄDETTY POIJES GOTHAM CITYSTÄ

Batman Lepakkomies
Vuoden 2014 marraskuussa oli enteitä  tulevista jo ilmassa.


Saatuaan vihiä, että Ebola-verenvuotokuume on saattanut levitä ihmisiin lepakoiden ulosteiden välityksellä, USA:han iski se normaali paniikki, ja Batman karkoitetiin varmuuden vuoksi Gotham Citystä.


Suruviesti on levinnyt viimepäivinä Gotham Cityn asukkaille, ja koko maailmalle: Batman ei ole enää viranomaisten rinnalla taistelussa salakavalaa Ebola-virusta vastaan.


Maailma säikähti, kun ensimmäinen Ebola-tapaus tuli julki Amerikassa – jos ei nyt aivan, niin melkein Gotham Cityn liepeillä. Vuosittain miljoonat ihmiset matkustavat Gotham Cityyn pelkästään ottaakseen siellä sellaisia selfie-valokuvia Vapaudenpatsas taustanaan leveilläkseen sitten kotopuolessaan niillä, että katsokaas maalaisjullit, minäpäpoikapa se vaan kävin Gotham Cityssä. Nämä miljoonat matkailijat saattavat saada siellä Ebola-tartunnan lepakon ulosteista, ja levittää viruksen koko Amerikkaan ja sitä kautta vallan pandemiaksikin asti!


Roopertti
Terveysviranomainen
Gotham Gazetten vahvistettujen raporttien mukaan Gotham Cityn kaupunginjohtaja Robert Louis Stevenson oli kutsunut kaupunginvaltuuston, ja kaupungin 
poliisipäällystön, sekä terveysviranomaiset yhteiseen hätäkokoukseen keskustelemaan mahdollisesta Ebola-epidemian puhkeamisuhasta Amerikassa. Kokous päätti yksimielisesti, että Batman on karkotettava Gotham Citystä Ebola-virusepidemian puhkeamisen estämiseksi.



Jokeri
Jokeri puolestaan on ilmaissut omana kantanaan Batmannin karkoittamisen suhteen, että hänhän voisi ihan hyvin yksinkertaisesti vaan tappaa Batmannin.


Haastattelussaan Gazette-lehdessä Gotham Cityn poliisipäällikkö komisario James Gordon sanoi: "Olemme saaneet Afrikasta vahvistetut raportit, joiden mukaan Ebola-virus tarttui ihmisiin oireettomien lepakoiden – taudinkantajien – välityksellä. Muutamat afrikkalaiset olivat joutuneet kosketuksiin lepakoiden ulosteiden kanssa tai olivat syöneet Ebola-tartunnan saaneita, huonosti kypsennettyjä lepakoita ja näin tämä tauti tarttui ihmiseen. 


Patmanni
Tämä Ebola-tauti leviää nyt tällä hetkellä ympäri maailmaa. Samoin kuin Batman aina saapui parissa hetkessä Lepakkoluolastaan rikollisjahtiin Gotham Cityyn turhaan aikailematta, myös Ebola tuli Amerikkaan nopeasti, vain kahdessa kuukaudessa. Ebola-viruksella on on ollut affiniteetti, eli taipumus sitoutua lepakoihin, ja siten Ebolalla saattaa tietysti olla ollut taipumus sitoutua myös Batmanniin. Epäillään, että saattaa olla vallan Batman se, joka on tuonut Ebolan tänne, mutta tämä on tietenkin vain oletus. Olemme karkoittaneet Batmannin Gotham Citystä ja koko maasta. Olemme julistaneet hänet ei-toivotuksi henkilöksi koko Amerikassa. Emme laita ketään karanteeniin – paitsi tietenkin Ihmepoika Robinin, 
Ihmepoika Robin
koska hänellä on ollut erittäin läheinen kontakti Batmanniin – emmekä karkoita ketään sellaista maasta, joka ei ole ollut satavarmasti henkilökohtaisessa fyysisessä kosketuksessa, tai ei ole kommunikoinut läheisesti suusta suuhun Batmannin kanssa. Kehoitankin Gotham Cityn asukkaita olemaan panikoimatta tämän asian takia, ja olenkin pyytänyt Supermiestä ja Hämähäkkimiestä viimeistelemään Batmannilta kesken jääneet työt, sekä myös estämään Ebolan mahdollisen edelleen leviämisen muualle Amerikkaan."


Selina Kyle.
Miiaauu!
Selina Kyle, paikallinen toksoplasmaa kantava Gotham Cityn kissamainen asukas, sanoi: "Rakastin Batmannia, hänen lepakkopukuaan, hänen lepakkopyöräänsä ja 
Lepakkoauto
lepakkoautoaan, sekä sitä lepakkonopeutta, jolla hän aina eliminoi Gotham Cityn viholliset. Rakastin siis kaikkea lepakkositä, mitä hän edusti. Mutta nyt ne sanoo, että jos koskettaakin lepakkoa, saa heti Ebolan. Yöks! On hyvä, että Batman on karkotettu Gotham Citystä. Pelkästään jo hänen lepakkoäänensä kuuleminenkin on minusta nyt ihan Yöks."

Oswald Chesterfield
Cobblepot


Oswald Chesterfield Cobblepot, pikkurikollinen pankkirosvo, jota epäiltiin muutama aika sitten lintuinfluenssan tahallisesta levittämisestä Amerikan mantereelle, tuntee hyvin sen yksinäisyydentunteen, joka aiheutuu siitä, kun yhtäkkiä suljetaan pois yhteiskunnasta. Oswald Chesterfield Cobblepot valitti: "Haluaisin yhä esiintyä Batman-sarjakuvissa ja Batman-elokuvissa, ja kaipaan sitä jännityksentunteen kihelmöintiä, mikä tuli pintaan, kun minulla oli niissä tapana ryöstää pankkeja. Mutta nyt Batman mennyt pois, ja minun kuuluisuuteni on sitä myötä myös mennyttä."


Batman, lähdettyään Gotham Citystä, särki aluksi sydämensä, mutta kokosi sen sirpaleet jälleen yhteen ja muutti Suomeen.


Muutettuaan Suomeen Batman muutti nimensä Lepakkomieheksi, ja pyrki ensi alkuun Oikeutta Eläimille ry:n jäseneksi tavoitteenaan ryhtyä järjestön eläinsuojeluvalvojaksi, mutta hänelle naurettiin ja kerrottiin, että järjestön jäseniksi hyväksytään ainoastaan vegaaneja kettutyttöjä, ja koska Lepakkomies on hyönteisiä syövä, lentävä urospuolinen nisäkäs, hänen jäsenanomuksensa tuli bumerangina takasin. Tämä harmittava takaisku ei kuitenkaan lannistanut Lepakkomiestä, vaan hän – ihan vaan ilman ilkeyksissään – pyrki, ja pääsi, jäseneksi Perussuomalaiset-puolueeseen. Ja jo seuraavassa Persujen puoluekokouksessa hän haastoi puheenjohtajakisassa Timo Soinin.

Timo Soini


Ensio Oluen kuulemien - ja levittämien -  huhujen mukaan Perussuomalaiset-puolueen tuleva puheenjohtaja nukkuikin jo marraskuussa vuonna 2014 päikkärit riippuen kynsistään pää alaspäin puoluetoimiston siivouskomeron katossa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti